Mehmet Tastemir
10 Numara!
- 12 Ağustos 2009
- 19.339
- 5.333
- 2.308
Cok iyi haberVedat Muric'in son talibi Basaksehir. Basaksehir cephesi oncelik bizde demis, basak 5 veya 6 milyona kadar cikabilirmis. (Erman Gonulsen, TRT Spor muhabiri)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cok iyi haberVedat Muric'in son talibi Basaksehir. Basaksehir cephesi oncelik bizde demis, basak 5 veya 6 milyona kadar cikabilirmis. (Erman Gonulsen, TRT Spor muhabiri)
Lamela mı1 Arjantinli iyidir. Sizce 2 Arjantinli nasildir?![]()
Sana sabaha kadar bunu anlatsam da bir şey değişmeyecek. Böyle yapmaya devam edin ne diyeyim ama bir gün biri kalkıp ağır bir laf ederse de şaşırmayın.Ifade edemezsin demiyorum ki
Ifade ettigin icin kotu taraftarlik yapmis oluyorsun diyorum
Hatta sana soyleyeyim mi kotu de degil cirkin aslinda
Etikten ziyade estetik temelli bir yargim var
bir tane bile haber çıkmaz mıydı burada adamlar banega galatasarayda diyor paraları bile açıklıyor doğru olsa nevzat ali naci falan hepsi atlamışlardı son dakika diyeBaneganin memleketinds yasiyor olmalarindan olabilir renkdas.
İkinci yarı stopersiz oynadılar o açıdan diyorumBence çok güçlenmez, belki de güçlenmez
Sneijder gibi öyle 45-50 metreden kaleye füze yollan bir oyuncu değil Banega ama tıpkı Feghouli gibi yay civarında topla buluştuğu zaman iğne deliğinden de geçirir topu, çatalın da tozunu alıruzaktan gol atan ortasaha özlemimizin son bulması dileğiyle
Aresli site 36 sene ban yedigim gs1905.org diye bi siteydi sanirim reyis10-15 yıl önce Ares ti galiba o vardı, o forum bura mıydı, kewel keita takip zamanıydı sanırım, Hakan Delikanlı vardı birde ona noldu, ilk sorunun cevabını bilmiyorsanız ikinciye cevap vermeye gerek yok
Biri ortalar digeri yazarSence?
desene bunlar sadece sahada çakmıyorTayfa hamile
![]()
![]()
![]()
![]()
gönül ister ki sneijder gibi zımbalasın ama yay civarından atacağı şahane plaselere de tavımSneijder gibi öyle 45-50 metreden kaleye füze yollan bir oyuncu değil Banega ama tıpkı Feghouli gibi yay civarında topla buluştuğu zaman iğne deliğinden de geçirir topu, çatalın da tozunu alır
Hem öyle güzel duran top kullanıyor ki ...
Daha topun başına gelirken gol olacağını anlıyorsun, bizim duran toplar çöp oluyordu şimdi çok ciddi tehlike oluşturacağız duran toplarda
Ne Rondon'u o da mı geliyoronyekuru bruma aynı anda alınmalı babel rondonun yedeği olur
fegh out s.olsen in
belh out banega in
Hoca hakkında olumsuz tavrı-yorumu olup olmadığına dair bir anektod verdim üstat. Alıntı yaptığım tartışma bu konu üzerineydi zira. Benim için de bir önemi yok.Fenerli olmadığını biliyorum, kendim kanıtlayamam ama forum yönetimi Berkay için bugüne kadar taraftarlığı ispatlamak için verilen en sağlam delili sundu dedi. Serdar Azizi sevip sevmediğini bilmiyorum, ki beni bağlamaz. Aynısı Fatih Terim sevgisi veya nefreti için de geçerli, yine beni bağlamaz. Deminden beri başka bir arkadaş Arda'nın gelmesine karşıyım diye bana karşı yanlış ifadeler söyledi. Ben ise onun şahsına yönelik, Ardayı istediği için tek kelime kötü söz etmedim, kendi bilir.
Kıyamet alameti olabilirYok mu şöyle mehmet ocak ve ahmet arif kesen reyizleri bile coşturacak bi transfer bombası. 2 gün oldu transfer başlayalı hala tık yok
1 Arjantinli iyidir. Sizce 2 Arjantinli nasildir?![]()