Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ifade edemezsin demiyorum ki

Ifade ettigin icin kotu taraftarlik yapmis oluyorsun diyorum

Hatta sana soyleyeyim mi kotu de degil cirkin aslinda

Etikten ziyade estetik temelli bir yargim var
Sana sabaha kadar bunu anlatsam da bir şey değişmeyecek. Böyle yapmaya devam edin ne diyeyim ama bir gün biri kalkıp ağır bir laf ederse de şaşırmayın.

D9R1j0CXoAA-2QE.jpg

D9R1kMPXkAEDRya.jpg

D9R1koLXYAIgNzq.jpg

D9R1lAGXkAEfWmj.jpg

uzaktan gol atan ortasaha özlemimizin son bulması dileğiyle
Sneijder gibi öyle 45-50 metreden kaleye füze yollan bir oyuncu değil Banega ama tıpkı Feghouli gibi yay civarında topla buluştuğu zaman iğne deliğinden de geçirir topu, çatalın da tozunu alır

Hem öyle güzel duran top kullanıyor ki ...

Daha topun başına gelirken gol olacağını anlıyorsun, bizim duran toplar çöp oluyordu şimdi çok ciddi tehlike oluşturacağız duran toplarda

10-15 yıl önce Ares ti galiba o vardı, o forum bura mıydı, kewel keita takip zamanıydı sanırım, Hakan Delikanlı vardı birde ona noldu, ilk sorunun cevabını bilmiyorsanız ikinciye cevap vermeye gerek yok
Aresli site 36 sene ban yedigim gs1905.org diye bi siteydi sanirim reyis

Sneijder gibi öyle 45-50 metreden kaleye füze yollan bir oyuncu değil Banega ama tıpkı Feghouli gibi yay civarında topla buluştuğu zaman iğne deliğinden de geçirir topu, çatalın da tozunu alır

Hem öyle güzel duran top kullanıyor ki ...

Daha topun başına gelirken gol olacağını anlıyorsun, bizim duran toplar çöp oluyordu şimdi çok ciddi tehlike oluşturacağız duran toplarda
gönül ister ki sneijder gibi zımbalasın ama yay civarından atacağı şahane plaselere de tavım

Fenerli olmadığını biliyorum, kendim kanıtlayamam ama forum yönetimi Berkay için bugüne kadar taraftarlığı ispatlamak için verilen en sağlam delili sundu dedi. Serdar Azizi sevip sevmediğini bilmiyorum, ki beni bağlamaz. Aynısı Fatih Terim sevgisi veya nefreti için de geçerli, yine beni bağlamaz. Deminden beri başka bir arkadaş Arda'nın gelmesine karşıyım diye bana karşı yanlış ifadeler söyledi. Ben ise onun şahsına yönelik, Ardayı istediği için tek kelime kötü söz etmedim, kendi bilir.
Hoca hakkında olumsuz tavrı-yorumu olup olmadığına dair bir anektod verdim üstat. Alıntı yaptığım tartışma bu konu üzerineydi zira. Benim için de bir önemi yok.

Transferle sampiyon olunmaz...
Imparatorla olunur...
Oda sadece bizde oldugu icin, kimi alsak önemli degil...
Önümüzdeki 5 sene icin simdiden gecmis olsun zirlak bird bros

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt