Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
Arkadaslar, Levent'in soylediklerinin tamami dogru fakat eksik bilgi verdi. Saat 04.00 gibi eksik kisimlari tamamlayacagim.
Bu gece uyku yokk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaslar, Levent'in soylediklerinin tamami dogru fakat eksik bilgi verdi. Saat 04.00 gibi eksik kisimlari tamamlayacagim.
Hür iraden başkalarının hakkına giriyor, başkalarının fikrini özgürce ifade etme hakkına. Buna müsaade etmiyorsunuz, düşmanca tavırlar içine giriyor insanların taraftarlığına kadar dil uzatıyorsunuz.Hur iradem veriyor. Senden icazet mi istemeliydim bu cumleleri kurmadan once?
Sana gore kotu Galatasarayli olabilirim. Ben para eden 30'a merdiven dayamis yuksek maasli fizik ve istikrar sikintili topcularin her daim satilmasinin taraftariyim.
rondonla uğraşakmışız. belçikadan 2 skut transferi için çalışıyormusuz. Ozonfawor kesin iptal.Levent abi neler yazdı özet geçebilecek var mı çalışıyorum
ASUS_X00QD cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
biraz daha Arda mevzusunu sürdürsem bana da düşman olacan hea.![]()
Ifade edemezsin demiyorum kiHür iraden başkalarının hakkına giriyor, başkalarının fikrini özgürce ifade etme hakkına. Buna müsaade etmiyorsunuz, düşmanca tavırlar içine giriyor insanların taraftarlığına kadar dil uzatıyorsunuz.
bir de 2 türk kaleci söyledi onları önemsemedimLevent abi neler yazdı özet geçebilecek var mı çalışıyorum
ASUS_X00QD cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Oha rondon efsane olur. Sık salmazlarrondonla uğraşakmışız. belçikadan 2 skut transferi için çalışıyormusuz. Ozonfawor kesin iptal.
Fatih hoca romalı şik i çok istiyormuş ama zormuş
Mesaleleri yakinBu gece uyku yokk
Sence?1 Arjantinli iyidir. Sizce 2 Arjantinli nasildir?![]()
Fenerli olmadığını biliyorum, kendim kanıtlayamam ama forum yönetimi Berkay için bugüne kadar taraftarlığı ispatlamak için verilen en sağlam delili sundu dedi. Serdar Azizi sevip sevmediğini bilmiyorum, ki beni bağlamaz. Aynısı Fatih Terim sevgisi veya nefreti için de geçerli, yine beni bağlamaz. Deminden beri başka bir arkadaş Arda'nın gelmesine karşıyım diye bana karşı yanlış ifadeler söyledi. Ben ise onun şahsına yönelik, Ardayı istediği için tek kelime kötü söz etmedim, kendi bilir.Berkay hocanın serdar azizi kadro dışı bırakması sonrası serdar azizi kendisine profil fotosu olarak belirlemiş, fenere gitmesinden sonra ve hatta "serdar cimbomun ... ..." şeklinde tezahüratlar yapan fenerbahçe tribünlerine alkışlarla karşılık vermesi akabinde dahi fotodan vazgeçmemiş bir arkadaşımız. 3 potansiyel sebep var bana göre böylesine bir motivasyon için:
-Serdar aziz aşkı
-Terim nefreti
-Fenerli olmak
Olayın analizi sonrası vardığım sonuçlar bunlar. Yanlış hatırlıyorsam düzeltebilir.
Bence çok güçlenmez, belki de güçlenmezSkertel zu başşak diyorlar başak bu transferle çok güçlenir.