Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hur iradem veriyor. Senden icazet mi istemeliydim bu cumleleri kurmadan once?

Sana gore kotu Galatasarayli olabilirim. Ben para eden 30'a merdiven dayamis yuksek maasli fizik ve istikrar sikintili topcularin her daim satilmasinin taraftariyim.
Hür iraden başkalarının hakkına giriyor, başkalarının fikrini özgürce ifade etme hakkına. Buna müsaade etmiyorsunuz, düşmanca tavırlar içine giriyor insanların taraftarlığına kadar dil uzatıyorsunuz.

Banega sağ olsun Inter'de oynarken kuponlarım için hep ekstra işler yaptı ne zaman Inter'ın gol atması gerekse Banega sahneye çıkıyordu kg olsun üst olsun Banega sayesinde çok kuponum tutmuştu Inter'de

valentine-ozornwafor-of-nigeria-during-the-fifa-u20-world-cup-match-picture-id1146073352

@Nurullah Fethi Ozornwafor transferinden vazgecmisler renktas

Valla hocam ben pek beğenmedim.

Ha ama 2 maçını izledim. O maçlarda da bence iyi değildi.

Alıp kiraya vereceksek yine gelsin isterim ama kadroda yabancı sayısı işgal edecek kalitesi henüz yok.

Son düzenleme:
Yok mu şöyle mehmet ocak ve ahmet arif kesen reyizleri bile coşturacak bi transfer bombası. 2 gün oldu transfer başlayalı hala tık yok

Hür iraden başkalarının hakkına giriyor, başkalarının fikrini özgürce ifade etme hakkına. Buna müsaade etmiyorsunuz, düşmanca tavırlar içine giriyor insanların taraftarlığına kadar dil uzatıyorsunuz.
Ifade edemezsin demiyorum ki

Ifade ettigin icin kotu taraftarlik yapmis oluyorsun diyorum

Hatta sana soyleyeyim mi kotu de degil cirkin aslinda

Etikten ziyade estetik temelli bir yargim var

Berkay hocanın serdar azizi kadro dışı bırakması sonrası serdar azizi kendisine profil fotosu olarak belirlemiş, fenere gitmesinden sonra ve hatta "serdar cimbomun ... ..." şeklinde tezahüratlar yapan fenerbahçe tribünlerine alkışlarla karşılık vermesi akabinde dahi fotodan vazgeçmemiş bir arkadaşımız. 3 potansiyel sebep var bana göre böylesine bir motivasyon için:

-Serdar aziz aşkı
-Terim nefreti
-Fenerli olmak

Olayın analizi sonrası vardığım sonuçlar bunlar. Yanlış hatırlıyorsam düzeltebilir.
Fenerli olmadığını biliyorum, kendim kanıtlayamam ama forum yönetimi Berkay için bugüne kadar taraftarlığı ispatlamak için verilen en sağlam delili sundu dedi. Serdar Azizi sevip sevmediğini bilmiyorum, ki beni bağlamaz. Aynısı Fatih Terim sevgisi veya nefreti için de geçerli, yine beni bağlamaz. Deminden beri başka bir arkadaş Arda'nın gelmesine karşıyım diye bana karşı yanlış ifadeler söyledi. Ben ise onun şahsına yönelik, Ardayı istediği için tek kelime kötü söz etmedim, kendi bilir.

Vedat Muric'in son talibi Basaksehir. Basaksehir cephesi oncelik bizde demis, basak 5 veya 6 milyona kadar cikabilirmis. (Erman Gonulsen, TRT Spor muhabiri)

Baneganın profilinde yazana bak bitirici pas dener kaleyi uzaktan yoklar diyor kaleye en son ne zaman ceza sahası dışından güzel şut çektik? Feghouli dışında hatırlamıyorum.
Screenshot_20190618-010901.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt