Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son cümlene inan kahkaha attım. Takıntılarım olduğu doğrudur, hiç bir zaman inkar etmiyorum ama insanları aşağılamaya kalkmadığı sürece kimseye karşı düşmanca tavırlar içine girmiyorum. Keşke sen de böyle birine büründüğünü görebilsen de eskisi gibi sohbet edilebilen birisi olsan yine.
Cidden benimle sohbet edemedigini veya edilemedigini mi dusunuyorsun

Banega ile ilgili Belhanda'nın kankisi Manu haber girdi.

Di Marzio'da yakınlarda haber girerse kesin geldi demektir.

Bu hıyar italyan bizimle ilgili bu güne kadar hiç olumlu haber yapmadı neredeyse.

gönül ister ki sneijder gibi zımbalasın ama yay civarından atacağı şahane plaselere de tavım
Hani adama uzaktan gol atamıyor dersek Banega'ya haksızlık etmiş oluruz da demek istediğim Sneijder&Poldi gibi inanılmaz hızlı şutlar yerine Hagi gibi usta kesme vuruşlar genelde Banega'nın tarzı

Gerçekten Hagı'nın 8 numara versiyonu diyebiliriz dengesi oyun görüşü pas becerisi filan çok benziyor Hagi'ye saha içinde onun gibi liderlik yapıyor aynı zamanda zaman zaman agresifliği kaçırıp sarı kartları çok görebiliyor

49020

Fanboylar avukatlik yapmasin sirf @Levent Akgün kardesim senin cevap vermeni rica ediyorum...

Thy calisaniyim demisten gercek olmayan modeste bilet resmi atmastin.
Sana bir soru.

Bir thy calisani olarak biliyorsun demi sisteme yolcularin full isminin giris yapildigini bu international bir kural ve dünyanin her yerinde gecerlidir.
Anthony Modestenin full isminde 2 isim daha vardir.

Mr athony modeste diye resim atmistin. Ne diyorsun bu duruma?

Saygilar

SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt