Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 24.750
- 17.908
- 1.648
Yani "aktroll" ne demek sence, futbolla alakali bir laf miSiyasetle ilgili bir sey soylemedim ki sadece durumdan bahsettim. Icinde her "hukumet" gecen cumlede siyaset mi yapilmis olunuyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yani "aktroll" ne demek sence, futbolla alakali bir laf miSiyasetle ilgili bir sey soylemedim ki sadece durumdan bahsettim. Icinde her "hukumet" gecen cumlede siyaset mi yapilmis olunuyor.
Yayına çıkmadan önce , Galatasaray ‘lı yetkililerle görüştüm.. bana Banega , Galatasaray ‘a çok yakın dediler.. Belhanda’nın satılması şu anda gündemde değil... 2 ve 4 gereksiz olmus1 iki mesaj da editlendi
2 neyi editleyip neyi editlemeyeceğizi sana soracak değiliz
3 sırf vedat iyi dediler diye tanımadığın insanlara aktroll demen mi demokrasi oluyor
4 beğenmiyorsan çıkış yapabilirsin
1 iki mesaj da editlendi
2 neyi editleyip neyi editlemeyeceğizi sana soracak değiliz
3 sırf vedat iyi dediler diye tanımadığın insanlara aktroll demen mi demokrasi oluyor
4 beğenmiyorsan çıkış yapabilirsin
Ana avrat sövesim geldi ama sana değil rtaş merak etmelinç etmeyin. transfer susuzluğu yaşıyorsunuz diye ekşiye yazılmış bir duyumu paylaşıyorum.
- hoca scout'larinin onerisiyle serie a'dan jasmin kurtic'i istiyor, banega isi yatmis. hatta hoca banega'dan bile daha cok istiyormus kurtic'i. 3-3,5 milyon euro civarina bitirmeye calisiyolar.
18.06.2019 01:59 patavatsiz sadrazam
Ozel mesajlari da raporlayabiliyorsun rtas. Orada hakaret etmek de yasakArkadasim bana gelen ozel mesajlarin sahiplerine aktrol dedim ben. O mesajlarda da bana hakaret ediliyordu. Bilmediginiz veya anlamadiginiz konulardan dolayi mesajlari sansurlemeniz fasizm oluyor evet
Maicon'un durumu ne Hamza? 1.5 senelik miydi kirası?Soyle bi sey dusunuluyor olabilir mi
Muslera
Mariano Luyindama Marcao Nagatomo
Belhanda Fernando Banega
Feghouli Schick Onyekuru
+3; Linnes, Donk, Babel
Yani kadroyu koruyup bir kanat-forvet alternatifi, bir yeni santrafor, bir yeni orta saha
Yani "aktroll" ne demek sence, futbolla alakali bir laf mi
Evet, gitti takimi sampiyon yapti yildizi falan oldu. Kirasi bitince bir sene daha kontrati olacak. Guzel para kazanabiliriz 4-5m.Maicon'un durumu ne Hamza? 1.5 senelik miydi kirası?
Yo degilsin elbette de buraya yazmaman gerekir bunlari. Aslinda hukumetle alakali mesajinda forum kurallarina aykiri bir sey olmasa da hassas konu oldugundan sitenin basina bir sey gelmesin diye onlem aliniyor bu konularda ve sansur uygulaniyor.Bakin diger arkadasa da ayni seyi soyledim adamlar sirf cumlede hukumet geciyor diye bana ozel mesajdan kufurler etti. Ee simdi o adamlari aktroll oldugunu dusunmekte haksiz miyim sorarim size? Bu arada tabi ki futbolla ilgili degil, sadece sosyal bir durumdan bahsediyorum.
Galatasaray kalibrasyonunda bir adam değil , şikecilere yakışır fener'e gitsin.Twitter'da denk geldim belki kolpadır diye sadece isim yazayım eğer ban yersem de kader kurbanı dersinizGüya yönetcilerimiz
#JamieVardy için uğraşıyorlarmış. Günahı bana yazmayın![]()
Üstteki resimde kafasi sanki kel gibi cikmis.
Yo degilsin elbette de buraya yazmaman gerekir bunlari. Aslinda hukumetle alakali mesajinda forum kurallarina aykiri bir sey olmasa da hassas konu oldugundan sitenin basina bir sey gelmesin diye onlem aliniyor bu konularda ve sansur uygulaniyor.
Yapman gereken sadece sana gelen ozel mesajlari sikayet etmek, hakarete karsilik bile vermemek.
Ha bununla beraber diyeceksin ki buraya girip siyasi mesaj atan bir suru uye var onlara neden bir sey olmuyor, sen de haklisin ama bu forumda ahbap cavus iliskisi ben ilk uye oldugum gunden beri var, benden once de varmis, sonra da olmaya devam edecek.
Arkadasim bana gelen ozel mesajlarin sahiplerine aktrol dedim ben. O mesajlarda da bana hakaret ediliyordu. Bilmediginiz veya anlamadiginiz konulardan dolayi mesajlari sansurlemeniz fasizm oluyor evet
Kim bu küfürleri eden, raporla bakalım mesajları.Bakin diger arkadasa da ayni seyi soyledim adamlar sirf cumlede hukumet geciyor diye bana ozel mesajdan kufurler etti. Ee simdi o adamlari aktroll oldugunu dusunmekte haksiz miyim sorarim size? Bu arada tabi ki futbolla ilgili degil, sadece sosyal bir durumdan bahsediyorum.