Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YORUM | Yayına çıkmadan önce , Galatasaray ‘lı yetkililerle görüştüm.. bana Banega , Galatasaray ‘a çok yakın dediler.. Belhanda’nın satılması şu anda gündemde değil...

[ Aspor | Nevzat Dindar canlı ]

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1 iki mesaj da editlendi
2 neyi editleyip neyi editlemeyeceğizi sana soracak değiliz
3 sırf vedat iyi dediler diye tanımadığın insanlara aktroll demen mi demokrasi oluyor
4 beğenmiyorsan çıkış yapabilirsin

Arkadasim bana gelen ozel mesajlarin sahiplerine aktrol dedim ben. O mesajlarda da bana hakaret ediliyordu. Bilmediginiz veya anlamadiginiz konulardan dolayi mesajlari sansurlemeniz fasizm oluyor evet

Soyle bi sey dusunuluyor olabilir mi

Muslera
Mariano Luyindama Marcao Nagatomo
Belhanda Fernando Banega
Feghouli Schick Onyekuru

+3; Linnes, Donk, Babel

Yani kadroyu koruyup bir kanat-forvet alternatifi, bir yeni santrafor, bir yeni orta saha

Kotu kadro degil ama yine ancak ite kaka sampiyon olur CL'de tokat yer doner gibi

Arkadasim bana gelen ozel mesajlarin sahiplerine aktrol dedim ben. O mesajlarda da bana hakaret ediliyordu. Bilmediginiz veya anlamadiginiz konulardan dolayi mesajlari sansurlemeniz fasizm oluyor evet
Ozel mesajlari da raporlayabiliyorsun rtas. Orada hakaret etmek de yasak

Zaten yonetimin raporlanmasa dahi ozel mesaj kutunu karistirma yetkisi var

Soyle bi sey dusunuluyor olabilir mi

Muslera
Mariano Luyindama Marcao Nagatomo
Belhanda Fernando Banega
Feghouli Schick Onyekuru

+3; Linnes, Donk, Babel

Yani kadroyu koruyup bir kanat-forvet alternatifi, bir yeni santrafor, bir yeni orta saha
Maicon'un durumu ne Hamza? 1.5 senelik miydi kirası?

Yani "aktroll" ne demek sence, futbolla alakali bir laf mi

Bakin diger arkadasa da ayni seyi soyledim adamlar sirf cumlede hukumet geciyor diye bana ozel mesajdan kufurler etti. Ee simdi o adamlari aktroll oldugunu dusunmekte haksiz miyim sorarim size? Bu arada tabi ki futbolla ilgili degil, sadece sosyal bir durumdan bahsediyorum.

Transfer sezonunu bekliyoruz yalan haber görmek için hocam terörist ifşalar gibi ifşalıyor. Canım hocam eğlencemiz bu bizim

Bakin diger arkadasa da ayni seyi soyledim adamlar sirf cumlede hukumet geciyor diye bana ozel mesajdan kufurler etti. Ee simdi o adamlari aktroll oldugunu dusunmekte haksiz miyim sorarim size? Bu arada tabi ki futbolla ilgili degil, sadece sosyal bir durumdan bahsediyorum.
Yo degilsin elbette de buraya yazmaman gerekir bunlari. Aslinda hukumetle alakali mesajinda forum kurallarina aykiri bir sey olmasa da hassas konu oldugundan sitenin basina bir sey gelmesin diye onlem aliniyor bu konularda ve sansur uygulaniyor.

Yapman gereken sadece sana gelen ozel mesajlari sikayet etmek, hakarete karsilik bile vermemek.

Ha bununla beraber diyeceksin ki buraya girip siyasi mesaj atan bir suru uye var onlara neden bir sey olmuyor, sen de haklisin ama bu forumda ahbap cavus iliskisi ben ilk uye oldugum gunden beri var, benden once de varmis, sonra da olmaya devam edecek.

Twitter'da denk geldim belki kolpadır diye sadece isim yazayım eğer ban yersem de kader kurbanı dersiniz :) Güya yönetcilerimiz #JamieVardy için uğraşıyorlarmış. Günahı bana yazmayın :)
Galatasaray kalibrasyonunda bir adam değil , şikecilere yakışır fener'e gitsin.

Yo degilsin elbette de buraya yazmaman gerekir bunlari. Aslinda hukumetle alakali mesajinda forum kurallarina aykiri bir sey olmasa da hassas konu oldugundan sitenin basina bir sey gelmesin diye onlem aliniyor bu konularda ve sansur uygulaniyor.

Yapman gereken sadece sana gelen ozel mesajlari sikayet etmek, hakarete karsilik bile vermemek.

Ha bununla beraber diyeceksin ki buraya girip siyasi mesaj atan bir suru uye var onlara neden bir sey olmuyor, sen de haklisin ama bu forumda ahbap cavus iliskisi ben ilk uye oldugum gunden beri var, benden once de varmis, sonra da olmaya devam edecek.

Evet bu konudan da cok rahatsizim malesef. Neyse konu basligindan bambaska yerlere gitti muhabbet. Rahatsizlik verdiysem ozur dilerim herkesten. Sanirim bazi seylere karsi tahammulsuzlesiyoruz ulkece.

1 eğer şahsına gelen özel mesajda bir sıkıntı görüyorsan rapor edebilirsin ki böyle 1 raporun görünmüyor
2 insanlar senin özel mesajını göremedikleri için kime veya kimlere aktroll dediğini bilemez ortaya karambole aktroll deyip geçemezsin öyle yani
3 bilmediğimiz veya anlamadığımız konuları 20 k üyenin görebileceği bir yere taşımayın taşıyorsanız da karambole insanlar laf atmayın
4 neyi nereye yazacağını bilmemen bizim suçumuz değil yani demokrasi, faşizm falan bunlar boş ithamlar çünkü sen yanlış yerde yanlış hamle yapıyorsun ve bunda ısrarcısın hamlelerine dikkat etmeye davet ediyorum

Kim bu küfürleri eden, raporla bakalım mesajları.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt