- 2 Temmuz 2011
- 137.576
- 58.623
- 5.488
parampinçik çok tatlı bi ifade yalnızSeni parampinçik ederim haddini bil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
parampinçik çok tatlı bi ifade yalnızSeni parampinçik ederim haddini bil.
Tamam kimleri alacağız bu konuda bizi aydınlatırsanız sevineceğiz.Sen kimsin, seni tanimiyorum. Totem ya da gizemi de sana kim anlattiysa taniyip sevdigim insanlara dmden verdigim bilgiden ogrendigine gore dmden de guvenmemek gerekirmis; fakat zaten olmayacak bir transfer icin totem falan da yapmiyorken abidik gubidik laf sokmana gerek yok. Sen burada medyadakilere inanarak banega bizde huloooog diye sevinirken hicbir yer negatif konusmuyorken yazdim ben. Topa girmezdim di mi Galatasaray'a gonul vermis insanlar ogrensin istemesem.
avatardaki sensen olurSeni parampinçik ederim haddini bil.
Sen mi yolluyorsun milleti antuya cürmüne bakmadanantuyu buyuk yazmissin, sen de yallah
Konu disina cikmayalim.keremcemden kadife kelepçeyi dinleyip aşk acısı çeken güzel kızlar online mı?hemen dm
Sizde birşeyler yapsanızda gitmeselerNE @Levent Akgün NE DE @Özgür Ayten birsey deme hkkniz yok. Dua edinde 2 kisi var burada
@GalatasaraySMT adlı kişinin Tweetine göz at:

İnisiyatif aldim. Smodlar/adminler sonradan bakar gerisineSizde birşeyler yapsanızda gitmeseler
Herife bak 2018'de gelmiş yallah Antu'ya diyor.
Ehueheuhe
kız yok zaten forumda,konu dısına cıkamıyoruz bi türlü.sap gibi kaldıkKonu disina cikmayalim.
Sen kimsin, seni tanimiyorum. Totem ya da gizemi de sana kim anlattiysa taniyip sevdigim insanlara dmden verdigim bilgiden ogrendigine gore dmden de guvenmemek gerekirmis; fakat zaten olmayacak bir transfer icin totem falan da yapmiyorken abidik gubidik laf sokmana gerek yok. Sen burada medyadakilere inanarak banega bizde huloooog diye sevinirken hicbir yer negatif konusmuyorken yazdim ben. Topa girmezdim di mi Galatasaray'a gonul vermis insanlar ogrensin istemesem.
sallama da olsa duyum alabilirmiyim lutfen su anda.