- 6 Eylül 2014
- 93.490
- 64.326
- 4.608
erkek kiliginda giren kizlar varmis. bazi kisiler seni soyledi. inanmadim tabi sergen.kız yok zaten forumda,konu dısına cıkamıyoruz bi türlü.sap gibi kaldık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
erkek kiliginda giren kizlar varmis. bazi kisiler seni soyledi. inanmadim tabi sergen.kız yok zaten forumda,konu dısına cıkamıyoruz bi türlü.sap gibi kaldık
avatardaki fatih terim mi ibrahim tatlıses mi.
Yoksa karışım mı
ahahaha : ) 6 sene önce serena grandi filmleri atıyodum bütün foruma,eger attıklarımdan biri kızsa vay halimeerkek kiliginda giren kizlar varmis. bazi kisiler seni soyledi. inanmadim tabi sergen.
1.48'den itibaren izledikten sonra bu isportaciyi bir daha paylasmamaya ozen gosterelim
Aralarından Falko-Selim-Yağız üçlüsü transferlerde fazla yanılmadı.Fatih hoca da listenin sızmasını istemiyo olabilir.Yağız transferlerde rakipler araya girmesin diye şuan transfer haricinde diğer bilgileri paylaşıyo..
nevzatmi iyi duyumcu
vitor hugo nerdeymiş bi anlatsın önce
Gecn kisda Ayten herseyi bildiBanega Galatasaray'da kaynak sir Levent Akgün, başkasını tanımıyorum![]()
Sahte isimleri zaten.Kendilerini riske atmak istemedikleri için sosyal medyada isimleri farklı..Yagiz diye duyumcu olmaz ustat.Duyumculugun bile bir agirligi var.
@atavratlionel adlı kişinin Tweetine göz at: