Mehmet Ocak
10 Numara!
- 13 Ocak 2013
- 10.171
- 4.585
- 458
kariyer cekte hangisini aliyorsan getirMeksikalı oyuncu keşke Erick Gutiérrez-Herrera-Chicharito üçlüsünden birisi olsa ...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kariyer cekte hangisini aliyorsan getirMeksikalı oyuncu keşke Erick Gutiérrez-Herrera-Chicharito üçlüsünden birisi olsa ...
bekleriz ustat sikinti yok yeter ki kalbimizi kiranlar bizi bekletirken vicdanlari fazla sizlamasin.......
Video:
Hayal dünyanla seni baş başa bırakıyorum Romeo
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
KeşkeeGiovani Dos Santos sevdası tamamlanır mı acaba? Free agent iken??
Evet öyleymis pardonitalya bayrağı o rengim
Siz bir kadro paylaşımı yapacaktınız ama? Kaçırdım mı?
Enteresan değil takim daha güçlü olsun istiyoruz! Abdurrahman Oğuz'dan daha boş bi yorum atmayi basardiniz tebriklerBana komik gelen bir duruma dikkat çekmek isterim;
Belhanda' yı vazgeçilmez gibi görüp başkalarına da bunu empoze etmeye çalışanların, Banega transferine heyecanlı bir istekle yaklaşmaları enteresan. Zihinlerindeki rol paylaşımını cidden merak ediyorum. Belhanda' nın sıçışlarını, Banega' nın da -Ndiaye gibi- canhıraş gayretlerle bertaraf etmeye çalışacağını filan mı zannediyorlar acaba?!...
Herrera DM oyniyabiliyormu?Herrera banega ortasahasi iyi 1 ortasaha diyebilir miyiz ?