Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana komik gelen bir duruma dikkat çekmek isterim;

Belhanda' yı vazgeçilmez gibi görüp başkalarına da bunu empoze etmeye çalışanların, Banega transferine heyecanlı bir istekle yaklaşmaları enteresan. Zihinlerindeki rol paylaşımını cidden merak ediyorum. Belhanda' nın sıçışlarını, Banega' nın da -Ndiaye gibi- canhıraş gayretlerle bertaraf etmeye çalışacağını filan mı zannediyorlar acaba?!...

belki de orta sahada ndiaye degil de banega olursa belhanda fazla sicmak zorunda kalmaz canaslan bey buna ne dersiniz

bjk Buraki bonservissiz birakmak istemiyormus

Burak Lecce ile anlasmis, transferin gerceklesmesi icin bjkyi ikna etmesi lazimmis

gibi birseyler yazdi di marzio

Mariano veya Fernando Meksika yolcusu olabilirmi? Ülkelerini yakin olur ve meksikalilarda iyi maas ödüyorlar

bjk Buraki bonservissiz birakmak istemiyormus

Burak Lecce ile anlasmis, transferin gerceklesmesi icin bjkyi ikna etmesi lazimmis

gibi birseyler yazdi di marzio
Burak da mal misin otur iste burada ne leccesi basimiza chevanton kesilecek

—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

belki de orta sahada ndiaye degil de banega olursa belhanda fazla sicmak zorunda kalmaz canaslan bey buna ne dersiniz
Bizim maçları izletsen ve 'Belhanda senden daha ofansif oynayacak' desen, geleceği varsa da gelmez adam, direkt empati yaparak söylüyorum...

Herrera 29 yasinda. Bizden 3 yil kontrat alsa zaten sonr kontrati gibi birsey olur. Gayet de gelebilir.birde bonservisi yok. Baska adama verecegin bonservisi ver imza parasi olarak

Bizim oyuncuların birine teklif yapılmış olabilir yalnız.

Mariano, Fernando, Diagne olabilir.

Hatta Muslera.

Enteresan değil takim daha güçlü olsun istiyoruz! Abdurrahman Oğuz'dan daha boş bi yorum atmayi basardiniz tebrikler

—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!
Vurgu yaptığım ''Rol paylaşımı'' na değinmemişsin muhterem. Verdiğin cevap osuruktan teyyare hükmünde kalır bu durumda...

Herrera Banega Belhanda orta sahası her maç 8 sarı kart görür kesinlikle olmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt