Oğuzhan Sesko
Tek Yumruk
- 11 Ağustos 2009
- 66.453
- 70.797
- 4.918
Serkan ve Sarper temsili...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sevilla-A.Madrid kivamindaHector herrera-banega orta sahasi cok iyi olmaz mi be
Herrera haberi yalan,boşuna üzerine konuşmaya gerek yok.
Bunu Albayrak soylemeden once soylese inanirdik@rasitaltunra: Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak Yenibosna’daki ofisinde Meksikalı futbolcu Chicharito’nun menejerleri ile görüşüyor...
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hector Herrera falan gelmiyor.
Çok eski haberKandırmayın Galatasaraylıları
BanegaHector Herrera falan gelmiyor.
Reyiz, belhanda çok farklı bir şizofren herifin teki bazen bilerek yaptığını düşünüyorum çünkü bakıyor herif hersey normal gidiyor dur şu 2 kişi arasından top geçireyim diyor veya ne gerek var pas atıp yorulacağız çalım deneyeyim belki yer kamiller diye bakıyor. Bak kötü topu demiyorum ama şu an ederinin topçusu değil keriz biri varsa ivedilikle yapıştırarak o günü bayram ilan etmemiz gerekir.bu soruyu oyle bir ifadede bulunan biri varsa ona yoneltmek gerekir
sayet benim dedigime atifta bulundun ise ahbab, banega gibi bir ismin olmasi orta sahadaki diger isimlerin uzerindeki pas ve oyun kurma yukunu azaltacagi bir gercektir
fegulinin dahi ortada oynadigi zaman basit paslari atamadigini da hatirlayip msjimizi tekrar gozden gecirelim
duyum sende ustat. herrera transferinde gelisme var mi