Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reyiz, belhanda çok farklı bir şizofren herifin teki bazen bilerek yaptığını düşünüyorum çünkü bakıyor herif hersey normal gidiyor dur şu 2 kişi arasından top geçireyim diyor veya ne gerek var pas atıp yorulacağız çalım deneyeyim belki yer kamiller diye bakıyor. Bak kötü topu demiyorum ama şu an ederinin topçusu değil keriz biri varsa ivedilikle yapıştırarak o günü bayram ilan etmemiz gerekir.

ewt malesef sikca denyoluk yapiyor ama diger orta sahalardan destek alamadigi da bir gercek. atiba sosa emre b gibi heriflerin takimlarini bir chef gibi yonettigi ligimizde benzer ozelliklere haiz fernando butun mac bi kosede tassak geciyor. ndiayenin mucadeleciligi degerli olsa da topla o da belhanda kadar sakat. cogu zaman ihale belhandaya kaliyor. belhanda da sag tarafta mariano ve feguliyle biseyler fasilite ettigi vakit iyi. ama diger yerlerde vasati asamiyor. dedim ya fegul bile herkes ortada oynasin ortada oynasin derken 1-2 kez denendi yemin ederim belhandadan daha kotuydu. takimin oyununda ve orta sahasinda fundamental bir cizirti soz konusu. bunu da banega gibi ustat topcularla yenebiliriz. iste o zmn belhanda, ndiaye gibi heriflerin sicislari daha az miktarda cereyan eder

Rafael Marquez Fenerbahce'ye hayirli olsun . Ali Koç baskanim kurt oyuncularla Sampiyonlar Ligini kazanmayi kafasina koydu bir kere .:hat:

Beyler boşu boşuna Abdurrahim Albayrak'ın bahsettiği Meksikalı kim diye kafa patlatmayın yav.
Arjantin demek istemiştir. En olası senaryo o.
Ha Hector Herrera veya Chicharito ise o isim, Rize'ye kadar koşabilirim yani. Keşke olsa...

D9X2XufXUAUgHCb.jpg

Beyler boşu boşuna Abdurrahim Albayrak'ın bahsettiği Meksikalı kim diye kafa patlatmayın yav.
Arjantin demek istemiştir. En olası senaryo o.
Ha Hector Herrera veya Chicharito ise o isim, Rize'ye kadar koşabilirim yani. Keşke olsa...
yok artık arjantin nere meksika nere :D :D brezilya ile karıştırsa neyse scout transferide olabilir düşük ihtimal olsada

Chicharito klasik tek vurus golcüsü degil mi ya ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt