Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Defolarını böylesine kabul ettiğin, takımda rol paylaşımı açısından hep sıkıntı yaratmış, 10 m civarı bonservis getirmesi muhtemel, yıllık 4.5 gibi fahiş bir kazancı olan bir futbolcunun takımda tutulmasını savunmanı anlayamıyorum Cund!...

10 civari getirdi de gitmesin mi dedim canaslan
transfer donemi harici tabi ki savunurum orasini yok yerine akbaba oynasin, yok selcuk oynasin yok efenim feguli ortada oynasin fln diyenler dusunecek
takimda tutulursa da oturup zirlamam herifi zorla arabistanda 150 tane entarili onunde top oynatmaya zorlama hakkina haiz degiliz

Belhanda + Diagne = 23M
Nagatomo + Mariano = 4M

Muslera

Valencia - Luyindama - Marcao - Alberto Moreno

Banega - Fernando - Hector Herrera

Feghouli - Chicharito - Brahimi

Herhalde şu kadro 100 gol filan atardı bizim ligde. :D Biliyorum çok ütopik bir kadro. Lakin hayali bile güzel.

Birisi hızlı ve pirpir Santrafor mu dedi ?

0e27bc3e068bcfe76b844033cfece59a.jpg

Belhanda + Diagne = 23M
Nagatomo + Mariano = 4M

Muslera

Valencia - Luyindama - Marcao - Alberto Moreno

Banega - Fernando - Hector Herrera

Feghouli - Chicharito - Brahimi

Herhalde şu kadro 100 gol filan atardı bizim ligde. :D Biliyorum çok ütopik bir kadro. Lakin hayali bile güzel.

fazla ütopik 12 kişi olmuş

ben arfayı elemişin edit

GSC App

10 civari getirdi de gitmesin mi dedim canaslan
transfer donemi harici tabi ki savunurum orasini yok yerine akbaba oynasin, yok selcuk oynasin yok efenim feguli ortada oynasin fln diyenler dusunecek
takimda tutulursa da oturup zirlamam herifi zorla arabistanda 150 tane entarili onunde top oynatmaya zorlama hakkina haiz degiliz
Senin de sağın solun hiç belli olmuyor. Daha son birkaç saate kadar uğruna ölçüsüz destanlar yazanlara like atıp, destekleyici minvalde hunharca mesajlar kasıyordun. N'oldu da aklın başına geldiyse?! :unsure:...

Aydın aslan bence yanlış konuşuyorsun Özgür Ayten e...adam burada burada bilgi veriyor elinden geldiğince..özgür ayten kolpacı değil kaynağı sağlam..kalkıp gereksiz ithamların anlamı yok..inanmıyorsan saygı duyarsın laf sokmanın gereği var mı

Kolpacı diye bir ithamım var mı ?

Gizem yaratıyorlar gereksiz yere Apo bile ilgimiz olduğunu açıkladı dolayısıyla o sakladıkları şeyin önemi yok

Burada size gelmeyecek diyor arka planda başka şeyler konuşuyor bunu da bil yani

Chicharitoyu istemem acikcasi. Gol atar mi atar ama oyuna katkisi olmaz gomis gibi. Eli ayagi düzgün bir forvet alsinlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt