Melih Peker
Şef Gümüş Kıvrım
- 21 Ocak 2010
- 70.157
- 48.675
- 4.843
Jimmy, Mevlüt filan var işte yersen boğazında kalacak türden...
Zenci yok mu hiç ya?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Jimmy, Mevlüt filan var işte yersen boğazında kalacak türden...
Defolarını böylesine kabul ettiğin, takımda rol paylaşımı açısından hep sıkıntı yaratmış, 10 m civarı bonservis getirmesi muhtemel, yıllık 4.5 gibi fahiş bir kazancı olan bir futbolcunun takımda tutulmasını savunmanı anlayamıyorum Cund!...
Belhanda + Diagne = 23M
Nagatomo + Mariano = 4M
Muslera
Valencia - Luyindama - Marcao - Alberto Moreno
Banega - Fernando - Hector Herrera
Feghouli - Chicharito - Brahimi
Herhalde şu kadro 100 gol filan atardı bizim ligde.Biliyorum çok ütopik bir kadro. Lakin hayali bile güzel.
Meksikalilar neden burda normalde bizim yoneticiler gitmezmi transfer gorusmesi icin yurtdisina.
Bu forum da ukraynaliya bir vermiyecek tayfa vardı gelmesi için. Ne düşünüyorlar acaba? Kime iyi dediyse forum öldü bitti.disiplinsiz ve bencil bir futbolcu. üstelik düsüste. alsalardi ayew gibi birsey cikardi.
Gecenin oniki buçuğundayız be renktaş.fazla ütopik 12 kişi olmuş
ben arfayı elemişin edit
GSC App
Birisi hızlı ve pirpir Santrafor mu dedi ?
![]()
Belhanda + Diagne = 23M
Nagatomo + Mariano = 4M
Muslera
Valencia - Luyindama - Marcao - Alberto Moreno
Banega - Fernando - Hector Herrera
Feghouli - Chicharito - Brahimi
Herhalde şu kadro 100 gol filan atardı bizim ligde.Biliyorum çok ütopik bir kadro. Lakin hayali bile güzel.
Senin de sağın solun hiç belli olmuyor. Daha son birkaç saate kadar uğruna ölçüsüz destanlar yazanlara like atıp, destekleyici minvalde hunharca mesajlar kasıyordun. N'oldu da aklın başına geldiyse?!10 civari getirdi de gitmesin mi dedim canaslan
transfer donemi harici tabi ki savunurum orasini yok yerine akbaba oynasin, yok selcuk oynasin yok efenim feguli ortada oynasin fln diyenler dusunecek
takimda tutulursa da oturup zirlamam herifi zorla arabistanda 150 tane entarili onunde top oynatmaya zorlama hakkina haiz degiliz
Aydın aslan bence yanlış konuşuyorsun Özgür Ayten e...adam burada burada bilgi veriyor elinden geldiğince..özgür ayten kolpacı değil kaynağı sağlam..kalkıp gereksiz ithamların anlamı yok..inanmıyorsan saygı duyarsın laf sokmanın gereği var mı
Olsun... Her nöbetin aşkı (DiCaprio gibi) bu sene gelsin ve bu hasret bitsin. En azından bitirici bir ST.Pace 68 olmus bunun neresi Hizli
seri herrera banega
orta sahası işleri değiştirir
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi