- 16 Haziran 2010
- 191.613
- 134.649
- 6.478
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Omar govea Meksikalı Belçika'da oynuyorBilmiyorum. Scout olabilir. Biri Belçika demiştim. Diğeri de belki buradan olabilir. Lakin Ne Chicarito ne Herrera değil. Emin olduğum bir şey bu ikisi değildir.
Zuhahahahahaha. Ulan millet hakkaten kafayı yemiş
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İbra da az cok anlarimda POGBA NEDİRTakipçi kasmak için mesaj atan şunları lütfen buralara taşımayın yahu. İbra Pogba falan diyorlar. Etek alacak paraları yok.
Tam KAPa aciklamalik olay
Bilmiyorum. Scout olabilir. Biri Belçika demiştim. Diğeri de belki buradan olabilir. Lakin Ne Chicarito ne Herrera değil. Emin olduğum bir şey bu ikisi değildir.
Belkide öyle görüp sordum. Bundan sanane ?
Yanılmiyorsam bir onceki sezon bizde ilgilenmistikSalihi alarak büyük is yapmışlar bence trabzon doğru hamleler yapiyor
herif milleti 2 gruba ayirmis belhandaya asik olup her kosulda takimda kalmasini isteyenler vs. nefret edenler
kendini de 2. grubun sozcusu atamis
kimin neye like attigina gore gruplari belirleyip peslerinden kosup biseyler yaziyor
adam gibi cvp verince de sagin solun belli degil bilmem kac saat once ne oldugunu bilmedigim msja like atmisim o yuzden sagim solum belli degilmis
kimlerle chat yapiyoruz ustat
gecen gun kendisi 50 yasinda oldugunu belirtmisti bunu da dipnot olarak belirtmekte fayda var.
Kardeş hayal kurmanında belli bir mantık sınırlarını aşmaması lazım ben de bilirim kadroya Mbappe yazmayıHayal ettiğiniz kadrolar buysa ve bunlarla masturbation yapıyor iseniz sıkıntınız çok büyük sevgili dostlar.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
iyi bari banega müspet o zamanDmlerini öğrendim diye zaten sinir küpüne dönmüş herif açıklarsam şimdi ortalığı savaş alanına felan çevirir gerek yok
Kendi açıklarsa açıklasın![]()
Yazılanları takip etmek ne zamandan beri kabahat yahut kafayı yemek oldu?!...herifi seviyor olmam az evvel attigim mesaja engel yahut tezatlik edecek bir vaziyet degil
kimin neye like attiginin hesabini yapman da kafayi yemis oldugunu gosteriyor malesef, benim sagimi solumu degil
Potansiyeli yüksek seri bir oyuncu yanı gelişim göstermesi için bence en doğru klübe gitti..genç oyuncu fenere galatasaraya gelmemeli benceYanılmiyorsam bir onceki sezon bizde ilgilenmistik
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Muslera
Linnes Luyindama Marcao Nagatomo
Herrera Banega
Feghouli Belhanda Onyekuru
Falcao
Bitmis
Kardeş hayal kurmanında belli bir mantık sınırlarını aşmaması lazım ben de bilirim kadroya Mbappe yazmayı