- 9 Ocak 2014
- 33.619
- 10.612
- 623
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sen ne diyon
yatmis mi?
Dün foruma üye olalı 10 yıl olmuş baktım da..Ve ben ilk üye olduğum zamanlarda o zamanlar Udinese'de oynayan Alexis Sanchez ile bizim ismimiz çıkmıştı..Ben o dönem Volkan Şen alınsın demiştim daha iyi diye ve kimse de ses etmemişti..Bu forumla ilgili hatirladigim güzel şeylerden biridir..Konu dışı oldu ama biraz gülelim bu vizyonuma
VIA_G4 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fbi misin be adam.edit : neyse ağlıyor sonra
ZOR OLANI SEVİYOOOOR INSAN HER DEFAAAAA
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Annenin ciftligi deyince heyecanlanip Aytencigim demeye baslamissin Bennur kardes, forumunuzda da 6-7 avarel birlik olmus teror estiriyorsunuz ama reele gelseniz odunuz b*kunuza karisir. Forumunda oynamaya devam et haysiyet yoksunu deli.Aynen kanka, aytenciğim söylemiş sanırım. Ben öyle duydum.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fbi misin be adam.
Korkmaya basladim, nerden taniyorsun beniBenim kim olduğumu boşver ben senin kim olduğunu biliyorum. Kolpaçino seni.
Bizim yönetim gibi son dakika ya bırakmış ve daha da pahalıya mal olmuşFinale 2 gün kala terk eden 3 yıllık sevgiliye ne denir ? (Not:tıp okuyorum 3 aydır da hazırlanıyorum finale )
Aydın bunu nasıl ele geçirdin bilmiyorum ama sana tavsiyem mesajı editle. Eğer gerçekten iki kişi arasında özel bir yazışma ise ve bu iki kişiden biri sen değil isen adam başını belaya sokabilir.edit : neyse ağlıyor sonra
Annenin ciftligi deyince heyecanlanip Aytencigim demeye baslamissin Bennur kardes, forumunuzda da 6-7 avarel birlik olmus teror estiriyorsunuz ama reele gelseniz odunuz b*kunuza karisir. Forumunda oynamaya devam et haysiyet yoksunu deli.
nietchenin bir sözü sanırım bir insana daha fazla acı çektirmek istiyorsaniz ona umut verin demiş ustad.Siz şuan kendinize daha da fazla acı cektiriyorsunuz.Sevdigi kızı 17 yasinda toprağa vermiş biri olarak size tavsiyem şu unutmaya layık birisiyse unutun degilsede iyi hatiralarla hatirlayin kalanın ilaci zaman zatenHerkes gibi bende önüne bakmanı tavsiye edeceğim ama şu durumdan ötürü içinde bulunduğun ruh halini çok iyi anladığıma emin olabilirsin kardeşim. 2017 Haziran ayında okulu biter, bitmez aramızda gelişen ilk olumsuz anı bahane edip 5 senelik ilişkiyi sudan sebeplerle bitiren birisinin acısını yaşıyorum bende 2 senedir. Geçen sene bu durumun getirisi olarak yurt odasında iken sinir havliyle dolabı, duvarı yumruklayıp elimi parçaladım. Ergenken dahi yapmadığım şeyleri yine bu süreçte yaptım. 2 senedir günün her anı belki yazar, belki hatasından döner düşüncesi içinde acı ve elem içinde bekledim ama bu beklenti bundan kısa bir zaman önce çapına uygun birisiyle çıktığını görünce bitti. Sözün özü 3 senede olsa, 13 senede olsa hepsi BOŞ! Ailen dışında herkes ikinci planda olsun senin için. Kimseyi hayatının odak noktası yapma. Kimseye amansız bir şekilde bel bağlama, güvenme.