- 17 Eylül 2009
- 15.502
- 1.048
- 458
Mayis bizim ayımız, volkan fenerin ayısı. Xd
Lakersa devam mı?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mayis bizim ayımız, volkan fenerin ayısı. Xd
ben kendim her sene alıyorum düzenli olarak,totem niyetine.öneri için sagolunuz
Bence aradığımız adam reis, evet 30 yaşında da bu adam Ptt liginde geçirmedi ki kariyerini 10 senedir ManU&Real Madrid&Leverkusen ve West Ham da geçirdi kariyerini gittiği her takımda da oynadı yani Meksika Milli Takımı ile 108 maçı 51 golü var kariyerinde 203 golü var kalitesi tartışılmayacak bir adamBegenmemek degil de aradigimiz adam degil sanki.
Lan bir de çıkmış tutarlı ol diyor. Size açıklama mı yapmam gerekiyor lan manyak mısınız siz? Adımın değişmesi gerekiyordu, onun durması uygun değildi.
Bunun uygun olmama sebebi sizden gizlemek istememe değil. YİNE SÖYLÜYORUM SİZ KİMSİNİZ DE SİZİ CİDDİYE ALIP İSMİMİ SİZDEN GİZLEYEYİM? Manyaklaştınız mı lan, kişisel hayatım için değiştirmem gerekiyordu.
Burada takıla takıla sosyal hayattan kopmuş, kafayı yemişsiniz. Herifler zannediyor ki bir tek burası var hayat olarak, kendilerine kabile kurmuşlar her şeyi birbirlerine yoruyorlar
ben kendim her sene alıyorum düzenli olarak,totem niyetine.öneri için sagolunuz
Yok ben kimseyi savunmuyorum. Olay umrumda değil, yapan çeker cezasını. Dediğim gibi sadece iyi niyetli bir bilgi vermek istedim. Gerisini sen bilirsin.
Sen malsin. Kendini bi Bok zannetiyon.
50tane üyeliğim var,siz bilirsiniz benhun bey amcaYok ondan bağımsız. Bu mesajından sonra 73 ay yapalım diyorum.
Sanat Cafe guzel onun disinda pek kullanmiyorumEkli dosyayı görüntüle 49106 2-3 kere dolaştım orda geçmişte ama sonra saldılar beni
Cok ponciksinoraya beni de cagırdılar zamanında,keramettin admin seni yerler bitirirler falan dedi.dalgasına cagırıyolarmış benibana o mesajı atan da banlandı
Sanat Cafe guzel onun disinda pek kullanmiyorum
Bir de aslan pub vardi gruplara indirim yapiyorlar sanirim
Duyumcular da kaçtı gitti, üzüldüm açıkçası. Olayı çirkefleştirmeseler aslında güzel anlaşırdık.