Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Begenmemek degil de aradigimiz adam degil sanki.
Bence aradığımız adam reis, evet 30 yaşında da bu adam Ptt liginde geçirmedi ki kariyerini 10 senedir ManU&Real Madrid&Leverkusen ve West Ham da geçirdi kariyerini gittiği her takımda da oynadı yani Meksika Milli Takımı ile 108 maçı 51 golü var kariyerinde 203 golü var kalitesi tartışılmayacak bir adam

Hem bizim oyun planımızda sabit bekleyen ağır forvetler iş yapmıyor denedik bunu Gomis ile bile olmadı evet Diagne de Gomis de gol atıyor ama oyun anlayışımızın getirdiği forvetler bunlar değil tam tersine hareketli olacak defansın kolay kolay zapt-edemeyeceği atom karınca gibi bir forvet lazım bize

Hı ileride hava topu indirecek mücadele ve fizik gücü yüksek sırtı dönük adam arıyorsak da Muriqi var 2.forvet olarak onu alacağız zaten büyük ihtimalle bence birbirini tamamlayan ideal ikili olabilirler Chicharito ile çözemediğimiz çok sıkışan maçlarda Muriqi'yi ileri alıp rahatlıkla çift forvet oynatabiliriz ...

Lan bir de çıkmış tutarlı ol diyor. Size açıklama mı yapmam gerekiyor lan manyak mısınız siz? Adımın değişmesi gerekiyordu, onun durması uygun değildi.

Bunun uygun olmama sebebi sizden gizlemek istememe değil. YİNE SÖYLÜYORUM SİZ KİMSİNİZ DE SİZİ CİDDİYE ALIP İSMİMİ SİZDEN GİZLEYEYİM? Manyaklaştınız mı lan, kişisel hayatım için değiştirmem gerekiyordu.

Burada takıla takıla sosyal hayattan kopmuş, kafayı yemişsiniz. Herifler zannediyor ki bir tek burası var hayat olarak, kendilerine kabile kurmuşlar her şeyi birbirlerine yoruyorlar

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

. Kendini bi Bok zannetiyon.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu arada harbiden şu adımı değiştirin beyler. Gelen giden diğer Levent ile karıştırıyor. Soyadımı adım adımı soyadım falan yapın bari... Nasılsa kimse soyadına bakmıyor...

Çikaritoyu hala eskisi gibi sananlar var. Elimizde patlar.

Gesendet von meinem VOG-L29 mit Tapatalk

benim canım sıkıldı febeye küfür edecem febenin anasini avradını ölüsünü dirisini gelmisini geçmişini ..................

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt