Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sadece Diagne giderse ancak yerine 1 santrafor + 8 numara icin Banega alirsin. Baska da bisey zor.

Babel gelmisse, atiyorum diagne yerine welbeck gelirse, ndiaye yerine banega olursa maas giderleri en az 2.5 milyon yukselir. Oysa bizimkilerde hedef 55 milyon maas butcesini i 50 altina cekmek. Bu da cok kazanan baska oyuncularin gitmesi ile olabilir.

Bunlar da belhanda, mariano, fernando gibi oyuncularin gitmesiyle mumkun.

Diagne giderse ze luisi aliriz bence

D9AwdV2X4AA6cxs.jpg

Gercekten helal olsun. Adamlar icten darbe yemeye devam ederken pes etmeyip hersey Galatasaray icin felsefesiyle kosturmaya devam ediyor. Sahip çıkalım bu yonetime. Nekadar sevmedigimiz yanlari olursa olsun bu yonetime sahip cikilmali. Ucuz adamlar degil bunlar

Kargalar emre mor'u istiyormuş.
Yabancı sınırı düşünülünce biz alsak daha iyi olur.
Satin alma opsiyonlu çok rahat kiralanir.
7 milyona filan opsiyonu kabul ederler.

Dar alanda çok seri şekilde adam eksiltme yeteneği ile bize karşı kapanan takımları çok rahat bozabilir.
HAzır kulübü kurtulmak istiyorken,Böyle fırsat bir daha elimize geçmez

MARCAO VE LUYINDAMA ile açtığımız yoldan devam edelim!

Joakim Maehle: 7.500.000 Euro
Ever Banega: 5.500.000 Euro
Ryan Babel : FREE
Henry Onyekuru : 1.500.000 (Kiralama)
Luyindama : 3.800.000 Euro
Ze Luis : 10.000.000 Euro
Danny Welbeck : FREE
Altay Bayındır: 750.000 Euro
Şener Özbayraklı : FREE
Jimmy Durmaz: FREE
Mert Çetin : 750.000
Kaan Ayhan: 4.500.000

Gidenler:

Mariano: 3.500.000
Diagne: 17.000.000
Mitroglou: Fesih
Belhanda: 13.000.000
Ahmet Çalık: 750.000
Harcanıyorsun buralarda ustat

Gercekten helal olsun. Adamlar icten darbe yemeye devam ederken pes etmeyip hersey Galatasaray icin felsefesiyle kosturmaya devam ediyor. Sahip çıkalım bu yonetime. Nekadar sevmedigimiz yanlari olursa olsun bu yonetime sahip cikilmali. Ucuz adamlar degil bunlar
Renkdas nereye ne icin gittikleri belli mi?

Dar alanda çok seri şekilde adam eksiltme yeteneği ile bize karşı kapanan takımları çok rahat bozabilir.

Reis, aspordaki futbolun haydar dümeni adam bu çocuktan bir şey olmaz dedi. Niye bilmiyorum ama adama saygı duyuyorum o dediyse olmaz

Renkdas nereye ne icin gittikleri belli mi?

Yonetim olarak toplanip Galatasaray konustuklari surece fitim renktas bu tatil doneminde. Besiktasin Fikosu gibi kadin kiz peşinde degiller. Bu bana yeter bu durumda. Bukadar muhalafet ve sindirimden sonra birakmadiklarina hayret ediyorum. Acaba ne dolaplar donuyor camia icinde. Hepsi gerizekali degildir sonuçta ve kendi aclarindan yonetimi indirmek icin hakli sebepleri vardir. Nedir acaba

Reis, aspordaki futbolun haydar dümeni adam bu çocuktan bir şey olmaz dedi. Niye bilmiyorum ama adama saygı duyuyorum o dediyse olmaz
Bence onu mental anlamda terim adam edebilir.
Zaten kiralarsak tutmazsa almayız.

Fatih hocaya ateş değil maşa lazım, bu geleceğine Yunus oynasın, her hafta magazin sayfalarından düşmeyen adamlarla işimiz olmaz, Berkant'ta bunun gibiydi, bunlardan adam olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt