Sami Karakoç
İmparator
Sampiyonluk modu acmamis muslera gibi oynamis yani ligin ilk20 maci gibiBildigin gibi derken? Son maclarda alayini aldiysan bu adam sayesinde. Sacma sapan konusmayalim
Yani bildigimiz gibi
Sampiyonluk modu acmamis muslera gibi oynamis yani ligin ilk20 maci gibiBildigin gibi derken? Son maclarda alayini aldiysan bu adam sayesinde. Sacma sapan konusmayalim
''İnstagram Olmasaydı Ronaldo Olurdum''herkes ronaldo'ya hayran ama ronaldo'nun sigara nargile vs ictigini hic görmedim, dakika basi instagram paylastigini da görmedim
Apo hoca evli mi rtaş biliyormusunfiko ve apo tam birbirlerini buldular lig baslayınca bi süre iyi top oynarlar sonra ocak subat aylarına kadar gastelere seksi pozlar verirler birlikte
Bilgim yok reisApo hoca evli mi rtaş biliyormusun

arda ya tüm GSliler küfür eder. O nun ne isi var bozdeArda buna küfür eder oranı 1.05
Hoca istiyor diyolar musap takımda papaz eksiği varmışarda ya tüm GSliler küfür eder. O nun ne isi var bozde
Mevzu nedirYav siz bu oyuncuların saçına başına, tatil yaptıklarında neler yaptıklarına neden bu kadar takıyorsunuz? Sahaya çıkıp topunu oynayıp yüz kızartıcı bir şey yapmadıkları sürece ne yaparlarsa yapsınlar.
Babel galiba yine saçları ile oynamış.Mevzu nedir
Babel galiba yine saçları ile oynamış.
Izledim, başarısız.
Renkdaș o nasıl olacak yav, o kadar derinlemesine bir saçı yok.Sacina s.kayim onun yaw.
Issız bir adaya giderken yanında getireceğin üç kişiden biri olmaz mı?Saçını pembe yapan adamın şu fani dünyada uyanacak hiçbir şeyi yoktur. Saçını pembe yapan adam düşünün ki başkasına neler neler yapmaz