Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
birde Şampiyonlar Ligi kanunlarına uyuyor...alt yapımızdan olduğundan dolayı....

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Ilk yanlis pasinda 50.000 kisi koro halinde kufur edip ailesine kayacak. Bunu goze aliyorsa cengaver buyursun gelsin

Cidden yemiyorum. Fatih Terim'den özür diledi. Taraftar tepkisi olmasa ta sezon bitiminde açıklanacak idi. Barcelona'dan kiralık aldılar. Bence bizde faydalı olur. Eğer taraftar ile arasını iyice düzeltirse muazzam olur. Zira Başakşehir maçından sonra olaylara ve söylemlere bir tek kendisi karışmamıştı.

Başak bunu değişik bir şekilde kiralamıştı sanırım 2,5 yıl gibi. Nasıl barcadan kiraladık? Onu anlayamadım fes mi oldu tek taraflı acaba?

Yabancı sınırı getirmek istiyorlar. Arda düşük ücretle sırf yabancı sınırlamasına karşı bir önlem olarak alınır. Ki sinir gelecekse bence de Arda bize gelse daha iyi. Bu fenererasyona karşı hep bu Türk hamleleri

Arda gelirse Galatasarayı bırakırım diyen üyemiz mevcuttu....

Bavulunu şimdiden toplaya bilir galiba :(

Cidden yemiyorum. Fatih Terim'den özür diledi. Taraftar tepkisi olmasa ta sezon bitiminde açıklanacak idi. Barcelona'dan kiralık aldılar. Bence bizde faydalı olur. Eğer taraftar ile arasını iyice düzeltirse muazzam olur. Zira Başakşehir maçından sonra olaylara ve söylemlere bir tek kendisi karışmamıştı.

Eğer gelirse, öyle veya böyle Fatih Terim'in başına çorap örecek görüşündeyim. Can çıkar, huy çıkmaz. Biraz biti kanlansın tekrar satar hocayı.

Arda bence biraz daha olgunlaştı. Bence son tavırları tamamen Galatasaray'a dönmeye yönelik, ha dönmezse benim için sorun yok. Ama dönerse de sahiplenmek gerekiyor. Taraftarı arkasına almış bir Arda Türkiye liginde işimize oldukça yarar. Yeter ki olgunlaşsın.

arda nın gelişiyle hakem doğraması azalır gibi, saha dışı elimizi güçlendirir

Arda aylık 2000 TL ye oynayacak olsun

İmza attığı anda TFF bir adet daha şampiyonluk verecek olsun

Arda GELMEMELi

Artık yapanın yanına kalmasın,hay sokayım ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt