GSCimbom
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 10) Sayfa 10

Alper Altun ·

Cevap
8,6K
Okunma
553,1K
Sayfa
10/432
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
48608

Cidden yemiyorum. Fatih Terim'den özür diledi. Taraftar tepkisi olmasa ta sezon bitiminde açıklanacak idi. Barcelona'dan kiralık aldılar. Bence bizde faydalı olur. Eğer taraftar ile arasını iyice düzeltirse muazzam olur. Zira Başakşehir maçından sonra olaylara ve söylemlere bir tek kendisi karışmamıştı.

Başak bunu değişik bir şekilde kiralamıştı sanırım 2,5 yıl gibi. Nasıl barcadan kiraladık? Onu anlayamadım fes mi oldu tek taraflı acaba?

Yabancı sınırı getirmek istiyorlar. Arda düşük ücretle sırf yabancı sınırlamasına karşı bir önlem olarak alınır. Ki sinir gelecekse bence de Arda bize gelse daha iyi. Bu fenererasyona karşı hep bu Türk hamleleri

Cidden yemiyorum. Fatih Terim'den özür diledi. Taraftar tepkisi olmasa ta sezon bitiminde açıklanacak idi. Barcelona'dan kiralık aldılar. Bence bizde faydalı olur. Eğer taraftar ile arasını iyice düzeltirse muazzam olur. Zira Başakşehir maçından sonra olaylara ve söylemlere bir tek kendisi karışmamıştı.

Eğer gelirse, öyle veya böyle Fatih Terim'in başına çorap örecek görüşündeyim. Can çıkar, huy çıkmaz. Biraz biti kanlansın tekrar satar hocayı.

Arda aylık 2000 TL ye oynayacak olsun

İmza attığı anda TFF bir adet daha şampiyonluk verecek olsun

Arda GELMEMELi

Artık yapanın yanına kalmasın,hay sokayım ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt