Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hangi konuda

Arda olayını diyorsan Arda hocanın cenazesinden sonra arayıp baş sağlığı dilemiş.Sezon bittikten sonra da yaşanan her şey için özür dilemiş hocayı tekrar arayıp

En son olarak da tatilde bir buluşma gerçekleşmiş

bnm bunlardan niye haberim yok lan.

en son Emre B araya girmiş ama bir netice alınmamıştı

Arda direkt biat etmiş demek hea.

o zmn o iş bitmiştir kesin

Ya bizim Türk oyunculara ihtiyacımız var. Şuan baya eksik. 3 kulvarda koşuyoruz. Türkleri de kaliteli seçmek gerekiyor. Yedek kulüben kötü olursa 3 kulvarda başarı hayal olur. İllaki sakatlık filan olucak. Yani eski davaları yemişim bana bir faydası olmaz. Kin vs gereksiz duygular herkes vijdanina hesap verir zaten. Takımda kaliteli Türk oyuncu yok ve olmak zorunda. Gerekse kural gereği gerekse de yabancı sınırı getirememeleri açısından. Arda da bu bağlamda is görüyorsa neden itiraz edeyim ki. Evet arkadaşlarını sevmiyoruz diyoruz ancak bir milli maç öncesi fırça için herkes Emre'nin yanında oluyor. Acunu sevmiyoruz diyorum bir sürü Galatasaray li Survivor vs. Kanalını izliyor reyting kazandırıyor. Her neyse bu Arda ya aziz yıldırım yalvardı adam gitmedi. Bu kadar da abartmayin ya bu adam Galatasarayli.

@ZekiUzundurukan: Galatasaray, Vedat Muriç için Ç. Rizespor’a 6 milyon Euro teklif etti. Birkaç gün içinde ön protokol yapılması bekleniyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

6 mı.

6 Mı

s-4698c5ea0164335d12eb09c09d663a9c262d8a41.gif

eğer 6 milyon euro doğruysa 6 vedat +5 luyindama +5/6 banega ise diagneyi 16/17 bandında okuttuk demektir bu

Arda bence biraz daha olgunlaştı. Bence son tavırları tamamen Galatasaray'a dönmeye yönelik, ha dönmezse benim için sorun yok. Ama dönerse de sahiplenmek gerekiyor. Taraftarı arkasına almış bir Arda Türkiye liginde işimize oldukça yarar. Yeter ki olgunlaşsın.
Olgunlasti mi? Yapma reis!

en son baska birinin karisina sulanip silahla hastane bastigi görüntüleri ortaya cikmisti

Arda, GS kültürüne ve geleneklerine yakismayan bir kisilik

Arda coptur, krizdir, bos egodur, isleyen duzene sokulan comaktir fazlasi degil. 2 asist yapsin mal Diagne'nin penalti atip taraftara triplere girmesi gibi koca gotu kalkar, ustune bi kavga, ordan da yeni bi sorun yarat izleriz artik kimin sampiyon oldugunu. He pardon tum bunlardan sonra adam oldugunu soyler bize de gunun sonunda kalan bu olur fazlasi degil.

Ben Arda’nın Galatasaray da kendini bulucağını ve forvet arkasında çok iş yapıcağını düşünüyorum kendini bulursa transfer aramayız o bölgeye

Arda coptur, krizdir, bos egodur, isleyen duzene sokulan comaktir fazlasi degil. 2 asist yapsin mal Diagne'nin penalti atip taraftara triplere girmesi gibi koca gotu kalkar, ustune bi kavga, ordan da yeni bi sorun yarat izleriz artik kimin sampiyon oldugunu. He pardon tum bunlardan sonra adam oldugunu soyler bize de gunun sonunda kalan bu olur fazlasi degil.
Fatih hoca varken yapamaz. Yaşta Kemal'e erdi artık adam olmuştur son olaydan sonra. Benim için önemli tek konu ücretin makul olması. Herkes biliyor ki Takımımıza Türk oyuncu lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt