Özgür Yakar
Kırmızı Üye
- 5 Mart 2014
- 1.383
- 387
- 333
Muriq e 10 milyon istedikleri diagnenin 13 e geldiği bir piyasada Banega 5m laf etmek hakaret olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bak Renktaş formda bir mariano izlerken orgasm oluyorum. Ama iyi bir mariano için. Önümüzdeki yılda takımımızda olacak iyi bir kampla birlikte çokda iyi olabilir. Şenerin alınması da bu nedenle zaten. Mariano bir yıl daha devam ama bu yılda geçen yılda sakatlıklardan dola fernandodan faydalanamadık. Açıkçası oynamadıpı dönemde donk boşlupunu çok iyi kapattı. Yani beğenmediğimiz donk bile fernandonun boşluğunu kapatabilir. Hazır piyasası varken brezilya veya ingiltereye satabiliriz. Bence fernandonun ingiltereden her türlü alıcısı çıkar.Ekli dosyayı görüntüle 48627
Yahu bu adam nerde yedek gözünüzü seveyim. Daha ne yapması lazımdı? Arjantin ortasahasında Banega yerine oynayacak kim var , Fernando Arjantinli olsa o da en az Banega kadar oynardı. Banega Brezilyalı olsa ne kadar oynayacaktı ya da?
Tamam Banega asla kötü değil gelmesini dehşet istiyorum ama şu elimizdekileri gömme huyunu bırakalım artık.
Koray Günter bizde 1M€ aliyordu. Genoa 300 bin ödüyor.
Pandev bizde 2.4M€ aliyordu, Genoa 500 bin ödüyor.
Dzemaili bizde 2.4M€ aliyordu, Bologna 1.2M€ ödüyor.
Empoli, Salih Ucan'a 0.2M€ ödemis.
Küçük maçları her oyuncu oynabailir.
Büyük takimlarda başarılı olmak için Büyük Maçlardaki performans önemli.
DK 2018 - Banega Performansı
Renktaş Ünal aysal o dönemde menejerlere iyi para yedirmiş demekki. Ama ben şampiyonlar ligi takımı oldupumuzu düşünüp bu kadar yüksek maaş bağladığımızı düşünmek istiyorum. Genelde maaş bütçesi bu nedenle bu kadar yüksek olabilir.Koray Günter bizde 1M€ aliyordu. Genoa 300 bin ödüyor.
Pandev bizde 2.4M€ aliyordu, Genoa 500 bin ödüyor.
Dzemaili bizde 2.4M€ aliyordu, Bologna 1.2M€ ödüyor.
Empoli, Salih Ucan'a 0.2M€ ödemis.
Sa
Arda ipnesi geldi mi
Hasan Bey merhaba, ipne yazılması yasaktır ama forumun sesi olmak, söylenemeyeni söylemek istedim bir defalık. Tşk iyi forumlar.admin ipne yazabiliyoz mu yoksa ben gene yazmayım mı kaç defa sildim mesaj dan. saygılar... valla ciddiyim.
ne sebeple olursa olsun ipne yazılmasına karşıyım bir de administrator'den duymak imam osurursa cemaat sıçar diye bir söz varHasan Bey merhaba, ipne yazılması yasaktır ama forumun sesi olmak, söylenemeyeni söylemek istedim bir defalık. Tşk iyi forumlar.
Haklısınız Ahmet Bey, tekrar ipne yazmayacağımdan emin olabilirsiniz. İyi forumlar.ne sebeple olursa olsun ipne yazılmasına karşıyım bir de administrator'den duymak imam osurursa cemaat sıçar diye bir söz var
bak yine yazdıHaklısınız Ahmet Bey, tekrar ipne yazmayacağımdan emin olabilirsiniz. İyi forumlar.
evet doğru yazmaya özen gösterelim b ile olacaktıHaklısınız Ahmet Bey, tekrar ipne yazmayacağımdan emin olabilirsiniz. İyi forumlar.