Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muriq e 10 milyon istedikleri diagnenin 13 e geldiği bir piyasada Banega 5m laf etmek hakaret olur.

Ekli dosyayı görüntüle 48627

Yahu bu adam nerde yedek gözünüzü seveyim. Daha ne yapması lazımdı? Arjantin ortasahasında Banega yerine oynayacak kim var , Fernando Arjantinli olsa o da en az Banega kadar oynardı. Banega Brezilyalı olsa ne kadar oynayacaktı ya da?

Tamam Banega asla kötü değil gelmesini dehşet istiyorum ama şu elimizdekileri gömme huyunu bırakalım artık.
Bak Renktaş formda bir mariano izlerken orgasm oluyorum. Ama iyi bir mariano için. Önümüzdeki yılda takımımızda olacak iyi bir kampla birlikte çokda iyi olabilir. Şenerin alınması da bu nedenle zaten. Mariano bir yıl daha devam ama bu yılda geçen yılda sakatlıklardan dola fernandodan faydalanamadık. Açıkçası oynamadıpı dönemde donk boşlupunu çok iyi kapattı. Yani beğenmediğimiz donk bile fernandonun boşluğunu kapatabilir. Hazır piyasası varken brezilya veya ingiltereye satabiliriz. Bence fernandonun ingiltereden her türlü alıcısı çıkar.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Koray Günter bizde 1M€ aliyordu. Genoa 300 bin ödüyor.

Pandev bizde 2.4M€ aliyordu, Genoa 500 bin ödüyor.

Dzemaili bizde 2.4M€ aliyordu, Bologna 1.2M€ ödüyor.

Empoli, Salih Ucan'a 0.2M€ ödemis.

Koray geldiğinde yerli sınırı vardı , Dortmund'dan geldi. Potansiyeli çok büyüktü.

Pandev kariyeri çok parlak , transfer gününün sonlarında İtalya Liginden buraya geldi.

Dzemaili en formda yaşlarında İtalya'dan buraya geldi.

Salih zaten piyasa olarak bitik.

Koray Günter bizde 1M€ aliyordu. Genoa 300 bin ödüyor.

Pandev bizde 2.4M€ aliyordu, Genoa 500 bin ödüyor.

Dzemaili bizde 2.4M€ aliyordu, Bologna 1.2M€ ödüyor.

Empoli, Salih Ucan'a 0.2M€ ödemis.
Renktaş Ünal aysal o dönemde menejerlere iyi para yedirmiş demekki. Ama ben şampiyonlar ligi takımı oldupumuzu düşünüp bu kadar yüksek maaş bağladığımızı düşünmek istiyorum. Genelde maaş bütçesi bu nedenle bu kadar yüksek olabilir.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

admin ipne yazabiliyoz mu yoksa ben gene yazmayım mı kaç defa sildim mesaj dan. saygılar... valla ciddiyim.
Hasan Bey merhaba, ipne yazılması yasaktır ama forumun sesi olmak, söylenemeyeni söylemek istedim bir defalık. Tşk iyi forumlar.

Karius
Sangare-Vida-Epureanu-Natanael
Kabore-Oğuzhan
Quaresma-Ljajic-Emre Mor
Burak
Yedeklerde Necip-Atiba-Güven-Tosic-Ertaç-Fatih-Rıdvan-Orkan
Beşiktaş bu kadroyu kuracak diyolar..

Banega o kadar çok övülüyor ki adam geldiğinde bu olmadığı görülünce herkes küfür etmeye başlayacak.Sonra adama çöp muamelesi yapılacak.Hiç ayarımız yok.

Hasan Bey merhaba, ipne yazılması yasaktır ama forumun sesi olmak, söylenemeyeni söylemek istedim bir defalık. Tşk iyi forumlar.
ne sebeple olursa olsun ipne yazılmasına karşıyım bir de administrator'den duymak imam osurursa cemaat sıçar diye bir söz var

SON DAKİKA | Dün Abdurrahim Albayrak’ın ofisinde Ever Banega’nın menajeriyle görüşüldü. Galatasaray’ın, Sevilla ve Ever Banega’nın isteği arasındaki fark 1 milyon euro. (Banega yıllık 4,5 milyon euro istiyor. Bizim teklifimiz 3,5 milyon euro) [TRT Spor]

dogru mu bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt