Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
welbacakın durumu nasıl

reelde oynamıyodu da fmde fiziksel özellikler fenaydı

diagne ile kıyaslamayalım pls

Bu Eljim hani A. Madrid’e gidiyordu. Bugün de İnter’e yazmışlar. Yarın da Milan’a yazarlar. Bi bakmışsın Fenerbahçe de çürümüş. Aynısı şunların alt yapısında bir çocuk var. İsmi Faruk’muydu neydi. Aziz ona da 30 milyon verdiler biz vermedik demişti. Komedi olan burdakilerin de inanması.

Daha tahta açılmadı hocam. Halka açık şirket yapamaz böyle bir şey. Biraz sabır.
Yalan yanlış bilgilerle insanları kandırmayın. Açıklama yapmak için transfer dönemi açık olmak zorunda değil, lisans çıkaramazsın sadece.

Yalan yanlış bilgilerle insanları kandırmayın. Açıklama yapmak için transfer dönemi açık olmak zorunda değil, lisans çıkaramazsın sadece.

Birader kusura bakma ama verdiğim bilgi doğru. Sen olaya lisans olarak bakarsan doğru, bu durum Federasyonu ilgilendirir. Ama Federasyon tarafından resmi olarak belirlenmemis bir tarih oncesinde sen transfer yaptım diye açıklarsan tepene SPK biniverir. Sen manipülasyon yapıyorsun. Musade et de bu isleri biraz bilelim.

Birader kusura bakma ama verdiğim bilgi doğru. Sen olaya lisans olarak bakarsan doğru, bu durum Federasyonu ilgilendirir. Ama Federasyon tarafından resmi olarak belirlenmemis bir tarih oncesinde sen transfer yaptım diye açıklarsan tepene SPK biniverir. Sen manipülasyon yapıyorsun. Musade et de bu isleri biraz bilelim.

Yılıın herhangi bir zamanında açıkladığın transferden dolayı kimse tepene binmez.

Kapa bildirmen için transfer penceresinin açılmasına gerek yok

Diagne yerine scout hamlesi forvet bekliyorum...Habib Diallo mu dersiniz Benjamin Tetteh mi ,Florian Aye mi Wamangituka mı bu tarz bir şey bekliyorum

-3.8 olan bütçeyi Mariano,Fernando gibi isimlerle hallederiz o sorun değil de,Diagne'y satıp ihtiyacımız olan iyi transferleri yapmamız lazım

SPK kurallarında bu iddianı destekleyecek maddeyi bulup yollar mısın? Ve ortada ne gibi bir manipülasyon olduğunu da açıklar mısın? Manipülasyon demek yanlış haberlerle piyasayı yönlendirmektir, doğru transfer haberini bildirmenin nesi manipülasyon?

Transfer yaptım demeyeceksin, prensip anlaşmasına varıldı diyeceksin, transfer döneminin tek olayı lisans çıkarmaktır ayrıca. Senin dediğin açıdan bakarsak Ljajic de açıklanamazdı.

Dünya'da da borsaya bağlı bir ton firma var, transfer dışı dönemlerde bolca transfer açıklıyorlar, merak ettiğim bizim ayrıcalığımız ne de bizde sorun oluyor?

Mariano vs bunlara adam akıllı teklif gelmez 1 sene daha oynatıp bedelsiz yollarız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt