Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asil tendon sıkıntısından dolayı son 2 senede baya maç kaçırmış haklısın da aslında çok sakatlıklarla boğuşan biri değildi öncesinde

Bize gelse o kadar sorun yaşayacağını sanmıyorum.Bu sene 20 maç kaçırmış ama şöyle bir gerçek var İngilterede futbol bir başka oynanıyor

Ekstra olarak Championshipte fikstürler çok sıkışık takım sayısı fazla olduğu için sakatlık sorunu yaşamak için birebir bir ortam var

tamamda bizim lig cok sert bir lig fizik gucun ust seviye olmasi lazim. Fer iyi oyuncu ama bence eger sakatlik sorunu yasamasaydi havada kaparlardi onu, roma aldi bu riski.

Tesekkurler hocam. Kulüpte aynı seyi soylemis zaten. Resmi tarih verilmeden aciklayamam tepeme binerler diye. Musade edin de bildiğimiz konuda fikir beyan edelim. Yalan yanlış dersen üzersin beni Keramettin renkdaşım.

Evet renktas. Ama arkadaslar iste bunun gerçeklik payi yok diyor ve camiamizdan gelen bu bilgilendirmeye muhalifler. Tabi hepimiz heyecanliyiz ve transferleri 4 gozle bekliyoruz. Ama suan tartistiginiz konu hakli haksiz disinda birsey degistirmeyecek. Takimimiz belliki beklemeyi uygun gormus

Manipülasyonun SPK için tanımıyla senin bahsettiğin durum uyuşmuyor.

Desenki kulüp piyasaya kasıtlı yanlış haberler salıyor ve piyasayı yönlendiriuor evet haklısın derdim, doğru haberi açıklamaktan manipülasyon olmaz, haberi saptırmaktan olur.

Renkdaş tamam pes ediyorum. Sana acıklayamadığım icin eksikliği kendimde görüyorum. Kapatalım mı bu konuyu.

Aftika kupasında oyuncularımızın değerinin artacağını düşünüyor musunuz

fatih hocayla gerçekten arayı düzelttiyse arda kesin dönecek,ama ben hala barıştıklarına inanmıyorum

Mariano, Nagatomo ve Fernando'yu cl maçlarında pas pas yaptılar o yüzden değiştirmek lazım bu isimleri

Bu uc oyuncuyu degistirmek icin en az 10 15 milyon lazim ama laf olsun diye degil yerlerine okkali adam almak icin peko degistirince nolcak sansin yaver giderse gruptan cikarsin sonra kafana vurur yollarlar avrupa liginden de olup annemizin ligine doneriz bizim taraftar cl neden bu kadar takik cozemiyorum bu butcelerle axaj porto benfica lyon degilsen adami oper yollarlar

Welbeck yerine Realden Mariano kiralansa keşke. Real'in 37 oyuncusu var bi de orta saha alacak. Ayrılması muhtmel 12-13 oyuncudan biri de Mariano

D82OyrkXkAAYfo7.jpg

Can Tongo: "Cengiz ve yönetimi giderse Terim 1 saniye durmaz. Galatasaray’ın maddi manevi yakaladığı ivme biter. Cengiz’i yiyenler yeni yönetim getirirler paralar çarçur olur. 2 sene durur çekilirler. Kasa tekrar dolunca yine gelirler. Bunun adına da Galatasaray sevgisi derler."

D88Rke2XYAcOtQ6.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt