Tugay Ponçaklı
Kırmızı Üye
- 28 Ağustos 2018
- 1.911
- 1.941
- 303
Messi h.oEkli dosyayı görüntüle 48670
Türk spor basini: ARJANTINLI SÜPERSTAR GALATASARAYDA. YILDIZ OYUNCUNUN MENEJERI...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Messi h.oEkli dosyayı görüntüle 48670
Türk spor basini: ARJANTINLI SÜPERSTAR GALATASARAYDA. YILDIZ OYUNCUNUN MENEJERI...
+İspanyol
Arjantili tutan Battalla harici hatırlamıyorum
Ortega kaçmasa belki tarih yazabilirdi
Cezayir maçının ilk yarısını izledim. Ortadaydı ve pek buluşamadı. Brahimi ve nahreze kanatlarda yer açmak için o bölgede oynadı sanırım. Açıkçası bizim o bölgede oynatma lüksümüz yok. Genelde evimizdeki maçlarda marianonun bindirmelerinde orta sahaya yaklaşıp pas alışverişini sallıyordu. Yaşı nedeniyle orta saha oynamasına pek imkan vermiyorum.Belhanda da son milli maçta defans oynadı ve Gambiya'ya 1-0 yenildi Fas cidden mackolikte öyle gösteriyor diziliste ama maçı izlemedim
FFP sadece sattığın kadar al demek değil. FFP gelir gider dengesini sağlamak için olan bir mekanizma. Sattığın kadar al, maaş kısıtlaması, oyuncu sayısı kısıtlaması ve benzeri önlemlerin tüm amaçı bu gelir gider dengesini sağlamak. Real Madrid gibi takımların da geliri hepimizin malumu.Ekli dosyayı görüntüle 48665
bu ffp niye Real Madrid'e uğramıyor la
shin-uk kim'i almamaız mümkün değil beni kandıramazsınız
Senede 750 milyon eyro kar açıklarsan sana da uğramazlar
Gelir olması yeterli zaten. FFP eşittir gelir gider dengesi.kar değil gelirdir o . dünyada kar eden klup sayısı çok az
Gelir olması yeterli zaten. FFP eşittir gelir gider dengesi.
Hazard gibi transferlerin zaten başlı başına o oyuncunun forma satışlarına ekstra etki ettiğini düşünüyorum.aynen ondan yana sıkıntı yok. real zaten baya bir zamandır transfer yapmıyordu
Ekli dosyayı görüntüle 48665
bu ffp niye Real Madrid'e uğramıyor la
Geldi mi 66