Emre Bari
Ulubatlı Souness
- 30 Ocak 2019
- 36.939
- 31.720
- 2.318
1inci lig, seneye kontrari bitiyor. MAKSIMUM 2m falan biter.
Devamlılığı ve maç içi uzun süre temposunu da beğendiyse scoutlar hemen alalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1inci lig, seneye kontrari bitiyor. MAKSIMUM 2m falan biter.
sturridge ortaligi yakabilirGalatasaray'ın Sturridge ile yaptığı pazarlıklar olumlu geçti ve 3 milyon Euro imza parası isteyen Sturridge 3 yıllık sözleşmeye "Evet" dedi. Sturridge'nin kulüpten bonuslarla beraber 4 milyon Euro maaşa imza atacağı bildirildi. (Star)
Sosa tam bizim lige göre adam. Keşke bize gelseydi zamanında.+İspanyol
Arjantili tutan Battalla harici hatırlamıyorum
Ortega kaçmasa belki tarih yazabilirdi
Falcao'nun sözleşmesi 30 Haziran'da bitiyormuş ilginç.
Claudio Falcão - Oyuncu profili 18/19
Scout ekibi güveniyorsa denebilir bence. Boy, pos, fizik, tip vs bunlar tam ön liberoyum diyor.
Ayrıca videoda attığı diagonal pasları hiçte fena değil.
Bu pasları görünce aklıma yine Melo geldi. Eboue'ye atardı her maç 3-4 tane bu uzun toplardan. Hey gidi güzel günler...
Bende cok begedim, Marcao gibi 4m falan bitmez bu transfer. en fazla 2m falan biter.
Fernandoyu arkasina mi yoksa direk 11 oynar mi
Bende cok begedim, Marcao gibi 4m falan bitmez bu transfer. en fazla 2m falan biter.
17 gün sonra sözleşmesi biten adama niye 2M veriyoruz?
çünkü neden vermeyelim?17 gün sonra sözleşmesi biten adama niye 2M veriyoruz?
25 yaşında ve prof kariyeri 2 sene. marcao ise 19 20 yaşından beri düzenli oynamıs. bilemiyorum videoda fena degil ama ilginç
Sozlesme mi uzatmis
Sozlesme mi uzatmis