Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
falcao 25 yaşında ve 2 senelik kariyeri var. ilginç

Falcao'nun sözleşmesi 30 Haziran'da bitiyormuş ilginç.

Claudio Falcão - Oyuncu profili 18/19

Scout ekibi güveniyorsa denebilir bence. Boy, pos, fizik, tip vs bunlar tam ön liberoyum diyor.

Ayrıca videoda attığı diagonal pasları hiçte fena değil.

Bu pasları görünce aklıma yine Melo geldi. Eboue'ye atardı her maç 3-4 tane bu uzun toplardan. Hey gidi güzel günler...

Valencia vs gibi transferlerin yapılacağını sanmıyorum görünen o ki hem hocanın dedikleri hemde bugün resmi site ye göre çoğu transfer ayarlanmış gördüm ben. Çok yaşlı adam almayacağız belki banega takım aklı için istisna olabilir. Ben paintsil grujic ve şu shalke de ki Türkler gibi transferler bekliyorum

Falcao'nun sözleşmesi 30 Haziran'da bitiyormuş ilginç.

Claudio Falcão - Oyuncu profili 18/19

Scout ekibi güveniyorsa denebilir bence. Boy, pos, fizik, tip vs bunlar tam ön liberoyum diyor.

Ayrıca videoda attığı diagonal pasları hiçte fena değil.

Bu pasları görünce aklıma yine Melo geldi. Eboue'ye atardı her maç 3-4 tane bu uzun toplardan. Hey gidi güzel günler...

Bende cok begedim, Marcao gibi 4m falan bitmez bu transfer. en fazla 2m falan biter.

Fernandoyu arkasina mi yoksa direk 11 oynar mi

17 gün sonra sözleşmesi biten adama niye 2M veriyoruz?
çünkü neden vermeyelim?

DDWLxV_W0AA_lE2.jpg

Bende cok begedim, Marcao gibi 4m falan bitmez bu transfer. en fazla 2m falan biter.

25 yaşında ve prof kariyeri 2 sene. marcao ise 19 20 yaşından beri düzenli oynamıs. bilemiyorum videoda fena degil ama ilginç

25 yaşında ve prof kariyeri 2 sene. marcao ise 19 20 yaşından beri düzenli oynamıs. bilemiyorum videoda fena degil ama ilginç

Wallaha bi bakarsin, 10 sene dos problemi cekmeyiz.

3 sene kontrat, 400.000 euro senelik arti 25m euro opsiyon koydurursun.

Nasil?

Sözleşmesi yok Hakan. Kesin denenmeli bence.

Hoca Fernando'ya güveniyor 1 sene daha takımda tutacak bence.

Bu kanıya bjk maçından sonra yaptığı açıklamalardan vardım.

Sakatlık falan yaşamazsa zaten kalitesi tartışılmaz.

İtalyan sezon kampında güzel bir kondisyon yükler 1 sene daha idare ederiz.

1 sene bu elaman Fernado'nun arkasında bekler o gidince giyer formayı.

Güzel bir gelişim kaydedebilir bu elaman. Çok iyi oynarsa hoca zaten formayı verir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt