Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.201
- 24.232
- 3.093
Bu rodop un kaynağı kimse yakında uçururlar kelleyi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ya bırakalım şu atatürke bi şey diyemediği için sürekli ismet inönüye sallayan islamcı ağzınıKeyfinden yatıyor. Neden mi? Çünkü kulüp Rizespor+ siyaset. Dünyada bu çöpten baska forvet kalmadı mı sence? Sen daha kazık yeme hastası bu adamı tanımamissin renkdas.
Sana mi soracağım hangi ağızla konuşacağımi?ya bırakalım şu atatürke bi şey diyemediği için sürekli ismet inönüye sallayan islamcı ağzını
abdurrahim herhangi bi oyuncuya gidip kafasına göre teklif yapıyo he
Allahım şu rizenin amatöre kadar düştüğü günleri göster bana.Ayrıca yavuşak adam dalga geçer gibi 500 bine aldık 10 milyon istiyoz diyor.Nefretimsin feberizebejekesivastopolÇaykur Rizespor Sportif Direktörü Yılmaz Bal, transfer sezonunun gözde ismi Vedat Muriqihakkında açıklamalarda bulundu. A Spor'a özel açıklamalarda bulunan Yılmaz Bal, Muriqi için 10 milyon euro istediklerini belirtti.
'GALATASARAY'I REDDETTİK'
Yılmaz Bal açıklamasında, "Abdurrahim Albayrak 3 milyon euro verdi. 3 milyon Euro'ya Vedat Muriç'i vermeyeceğiz. Vedat ile zaten görüşmelerimiz sürüyor. Bize diyor ki; "Rizespor'un menfaatleri ile benim menfaatleri örtüşecekse bu transfer olsun" Türkiye'den iki teklif (Galatasaray, Fenerbahçe) yurt dışından bir teklif (Touolouse) var. İstediğimiz teklif gelmezse Vedat Muriqi takımda kalacak. Vedat Muriqi için 10 milyon euro istiyoruz. Muriqi'yi 500 bin euroya almıştık, 10 milyon euroluk talebimiz var" sözlerini kullandı.
Allah razı olsun renktaş zaten bende günlerdir lozana kime göz kırpıyor hakim ne karar verdi bissakka kimin elini sıkıcak ,lukaku kime gider nebir fekirin hali ne olacak diye merak ediyordum sağolasınhirving lozano resmen napoliye göz kırpıyor
GibiRodop guvenilir mi
Şu an en güvenilir muhabir o.Rodop guvenilir mi