Sarp Ekin
10 Numara!
Aslinda Onye derdim ama bizim olmuyor,diger yandan iyi performans gosteren Brahimiden para kazanılabilir,bu sebeple Brahimi diyorum,Onyeyi parlatacagiz ama Everton kazanacakBrahimi mi Onyekuru mu
Aslinda Onye derdim ama bizim olmuyor,diger yandan iyi performans gosteren Brahimiden para kazanılabilir,bu sebeple Brahimi diyorum,Onyeyi parlatacagiz ama Everton kazanacakBrahimi mi Onyekuru mu
Hepsini satsan Belhanda'yı satınca gelecek paranın yarısı gelir anca. Elde para edecek 3 adam var.
kotu topcu degil ama oyunun icinde cok kopuyor. basit top kayiplari yapiyor kontra yiyoruz. mental acidanda curuk bir adam. biraz seviyeyi banega gibi isimlerle yukari cekmeliyiz. hem duran toplardanda faydalaniriz. bizde topa kafa atacak adam cokta orta yapacak adam yokBelhanda'yı laubali hareketleri ve pas hatalarından dolayı çok sevmem ama bu yıl ŞL'deki en iyi oyuncumuz olabilir özellikle Schalke maçlarında.
Ugur iz, musap aydinli ve keramettin tanriverdi aklimdaki isimler su an
HTC 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
inş başarılı olurlar.Tatil icin gidenler olmasi norma cunku Eur bolgesi değil diye biliyorum bu da cazip kılıyordurBen iş için geldim ve tabi burada yerleşikler de gördüm ama çoğu tatil için burda.
Polonya ve Macaristan ise erasmuscu tayfanın uğrak yeriymiş.
Akşam bütün mekanlarda bunlar var.
İkinci hesaptan derken? Niye bu kadar kasıyorsunuz anlamıyorum 2 kelime edilmiyo sizle istemiyorum forma teşekkürler diyip birakabilirdinBir daha benle ilgili bir yorumun olursa ikinci hesaptan yiyeceksin ihracı, bu da sana son uyarımdı.
Ugur iz, musap aydinli ve keramettin tanriverdi aklimdaki isimler su an
İkinci hesaptan derken? Niye bu kadar kasıyorsunuz anlamıyorum 2 kelime edilmiyo sizle istemiyorum forma teşekkürler diyip birakabilirdin
Beni fake hesapla itham ediyosun, oyle bi sey yok ozur dilemen gerekecek en sonundabazı testler gerçekleştirmem icap ediyor.