Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Monaco, Trabzonsporlu Abdülkadir Ömür için 20 milyon euro + bir sonraki satıştan pay teklifinde bulundu. Bordo mavili yönetim bu teklifi reddetti.

0:21

Belhanda ile yilligi 5 milyon eurodan 5 yillik yeni sozlesme imzalamak icin hala neyi bekliyoruz anlamis degilim.

Beyler konu dışı ama şu Mariano'nun, Ciguli müziği eşliğinde yaptığı dansı nasıl bulabilirim?

Bu nankör köpek zamaninda bizim formamizi bile giydi maalesef. Bitik bir haldeyken bize transfer oldu bir mac bile oynamadan s.tirdi gitti.
Resmen ac karnini doyurduk bu ac köpegin.
Forma giydi ama Beşiktaş'la arasındaki sorunu çözemediği için kadroya dahil olmamıştı. Kontrat yapamadık diye hatırlıyorum yani.

D9Cv_Y-XUAUlzK4.jpg

Ali Naci Kucuk: "Sevilla, 7M€ bonservis istedi. Galatasaray 5M€ önerdi. Yılda 2.2M€ kazanan Banega ise Galatasaray'dan yıllık 3.5M€ istedi. Galatasaray'ın en son teklifi 3M€'ya çıkardı.

Muriç ikinci forvet olacaksa yaşı da ücreti de özellikleri de müsait bence. Ben bizim son maçta alıcı gözle izledim bizde öyle top saklayan çalım atabilen forvet yok ayağından kaç kere top alamadı defansımız. Yedekte bekler sıkıntı da olmaz. Ayrıca ozornwfor içinde iyi olur oynayabileceği bir takım da geliştirir kendisini. Ben iyi bir as alınacaksa fitim. Welbeck Muriç götürür gerekirse babel yedekler

Ali Naci Kucuk: "Rizespor, Vedat Muriqi transferinde kapıyı 10 milyon euro'dan açtı. 7 M€'ya indi. Galatasaray ile görüşmelere 2.5 milyon euro başladı. 2 hafta önce Abdurrahim Albayrak, 3 milyon euro sundu. Başka artış olmadı."

Artis yapmadigimiz icin baskanlari her gun cikip konusuyor zaten, adam akilli, bakti Diagne'ye 10m verdik, Muriqi'yi bunlara 6-7 milyona satarim diyordur

Scout ekibi Luyindama ve Marcao transferlerinde oldugu gibi yurt disindan 3-4 milyona genc bir forvet bulamiyor mu yani?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt