Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rekabetsiz lige bak 8 pts geriden geldik

Son haftaya kadar kim şampiyon olacak diye bir yerlerimiz tutuşuyordu.Başarıları küçümsemekte üstünüze yok

*Başakşehir adlı taraftarı bile olmayan suni bir kulübün 8 puan gerisine düşüp, son haftalarda kaybettikleri saçma sapan puanlarla şampiyon olduk. Toplanan puan da ortada zaten. Anadolu kulüplerinde görece bir yükselme olsa da 69 2. veya 3. sırada yer alan takımın toplayacağı bir puan normal koşullarda.

Peki bir şey soracam +3 m euro'nun verilmediğine dair bir tane haber gösterebilir misin ? Gösterirsen daha da bu konu hakkında hiçbir şey yazmayacam... KAP o kadar doğruysa bana Feghouli konusunda da açıklama yap her şey yazıyorsa KAP açıklamasında 2 sene sonunda 4.25 m euro serbest kalır maddesi görünmüyor peki o nasıl oluyor
Serbest kalir maddesi bizi finansal etkilemiyorki? Senin dedigin olayda 3 milyon euroyu saklamis oluyoruz resmen, bu ikisi ayni seymi?
Ki bunlari gectim öyle bir maddenin olup olmadigi bile belli degil anca medyanin üfürmesi yine

*Başakşehir adlı taraftarı bile olmayan suni bir kulübün 8 puan gerisine düşüp, son haftalarda kaybettikleri saçma sapan puanlarla şampiyon olduk. Toplanan puan da ortada zaten. Anadolu kulüplerinde görece bir yükselme olsa da 69 2. veya 3. sırada yer alan takımın toplayacağı bir puan normal koşullarda.

Rekabet olmayan ligde nasıl 8 pts geriye düşüyoruz peki ? Hani önde olsak Başakşehir o durumda olsa anlarım.Bizim durumumuz belliydi bu sene her türlü oyuna şerefsizliğe rağmen şampiyon olduk

Son yıllarda almış olduğumuz en anlamlı şampiyonluklardan biridir.Bu şampiyonluğu küçümseyen herkes kendini bir gözden geçirsin derim

Serbest kalir maddesi bizi finansal etkilemiyorki? Senin dedigin olayda 3 milyon euroyu saklamis oluyoruz resmen, bu ikisi ayni seymi?
Ki bunlari gectim öyle bir maddenin olup olmadigi bile belli degil anca medyanin üfürmesi yine
Finansal olarak etkilemesi gerekmiyor ki şeffaflık adına KAP'a bire bir doğruları paylaşmak var bu konuda da kimse tam olarak bilmiyor KAP'a ayrıca hiç güvenmiyorum rakip takımlar keyfine göre istediklerini gösterip istediklerini göstermiyorlar ben Diagne transferinde %100 şeffaflıkla açıklandığını düşünmüyorum belki taraftarın rakamlara göstereceği tepkiden belki kasımpaşa maçında başka iddaalar oluşacağından dolayı KAP'ta belirtilmedi.

Basın yalan yazdığı bir çok konu var Galatasaray sitesinden yalanladığı bir çok haber de var ama bu konu hakkında bütün basın yazıp da bir tane yalanlama olmuyorsa basının yazdığı doğruya çıkar. İkimizde de ne yazık ki somut delil yok ne verilmediğine dair ne verildiğine dair ama mantıkla bakarsak devre arası son gün Diagne'yi alamasaydın forvetsiz kalıyordun Kasımpaşa'da bunu kullanıp Diagne'yi vermek içinde ekstralar istemiş olabilir sonuçta vermeyebilirlerdi.

Rekabet olmayan ligde nasıl 8 pts geriye düşüyoruz peki ? Hani önde olsak Başakşehir o durumda olsa anlarım.Bizim durumumuz belliydi bu sene her türlü oyuna şerefsizliğe rağmen şampiyon olduk

Son yıllarda almış olduğumuz en anlamlı şampiyonluklardan biridir.Bu şampiyonluğu küçümseyen herkes kendini bir gözden geçirsin derim

8 de düşersin 28 de. Takımın gösterdiği performans ile alakalı bir durum. Rekabet orta-alt sıralarda yaşandı. Öne çıkan bir takımın olmadığı, rakiplerin tamamının ligin başında yarıştan koptuğu kaç sezon var ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt