Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 23.884
- 7.970
- 1.233
Banega'nın 10 numara pozisyonu ile alakası yok arkadaşlar,şova dökmeyin işi sonra hayal kırıklığı oluyor buralar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emre Belözoğlu: "Ben her zaman Fenerbahçe'nin büyüklüğünü hissettim ve hala hissediyorum. Futbol bitse dahi Fenerbahçe'nin neferi olacağım."
![]()
ıkın renktaşGeliyoooor!
ooff ouğww!
(Soru almıyorum)
Ayni yasa geldiklerinde bir daha degerlendirelim bu konuyu.Bruma veya Trezeguet eğer Onyekuru’nun alternatifleri ise bu işte bir yanlışlık var demiştir. İkisi de daha yetenekli Onyekuru’da herşey var ama hiç bir şey tam değil
Lig tarihinin en rekabetsiz dönemlerinden birinde derken?Kaç puan geriden gelip şampiyon olduk.Fb nin durumu kötü diye rekabet olmuyor mu?Bjk bizim maça kadar iddiasını hep sürdürdü.Ligde tarihin en rekabetsiz dönemlerinden birinde şampiyon olundu, yine tarihin en kolay cl gruplarından birinden çıkılamadı. Durum buyken as kadroya birkaç takviye ile yetinilirse hoş olmayan sonuçları olur. Bütçe yedek kulübe için alınacak gereksizlere harcanmazsa elden çıkaralıcak oyuncularla ciddi bir kadro oluşturulabilir.
onyekuru 2 bruma 3 treze eder ve hala iddaa ediyorum 2 3 seneye çok büyük bir takımda görecez onuAyni yasa geldiklerinde bir daha degerlendirelim bu konuyu.
Gecen hafta da fenere gelmisti paso yalan,ha gelmesin zaten sorunlu herifin tekiSabah gazetesine göre Hatem Ben Arfa ile prensipte anlaşmışız
Kısaca hapı yutmuşuzGalatasaray'da 3 transfer banko!
Galatasaray’da transferde 3 oyuncunun alınması kesinleşti. Teknik direktör Fatih Terim, öncelikle santrfora takviye yapacak. Terim, koşan, pres yapan ve son vuruşları iyi bir isim istiyor. Bu anlamda Kostas Mitroglou’nun yerine Vedat Muriqi düşünülüyor.
Galatasarayda 3 transfer banko
15.06.2019 - 10:16Ali Naci KÜÇÜK
Kiralık Ndiaye’nin yerine de iki yönlü tecrübeli bir oyuncu alınacak. Bu bölge için listenin ilk sırasında Arjantinli yıldız Ever Banega var. Oyuncuya ilk sezon için yıllık 3 milyon Euro garanti para teklif etti. Sevilla’ya teklif edilen bonservis bedeliyse 5 mliyon Euro.
Everton ile masaya oturacak!
Sol kanatta öncelikle Henry Onyekuru’yu yeniden kiralamak isteyen G.Saray, Everton ile masaya oturacak. Görüşmeler olumsuz sonuçlanırsa alternatiflere bakılacak ve burada da ilk hedef Leipzig’de oynayan eski Galatasaraylı Bruma... G.Saray’ın yeni yabancı oyuncu alabilmesi için kontenjan sorununu da çözmesi lazım. Çünkü daha önce Ryan Babel ve Valentine Ozornwafor ile de anlaşma sağlandı. Terim, geleceğe yönelik alınan 18 yaşındaki Ozornwafor’u kampta yeterli bulunmazsa kiralanacak. Nijeryalı kiralansa dahi yabancı kontenjanında sadece 1 boş yer kalıyor.
Kriterlere uymak zorunda
Ayrıca Luyindama’nın da bonservisini Standard Liege Kulübü’ne 5 milyon Euro ödeyerek almak zorunda olan Galatasaray, transfer dönemine 5 milyon Euro ekside başlayacak. UEFA Finansal Fair Play Kriterleri gereğince kulüp transfer geliri kadar gider yapabilen Galatasaray’da öncelikli hedef kontenjanda yer açmak. Elinde şampiyon bir kadro olan teknik direktör Fatih Terim de planlarını yaparken oyuncularına üst düzey bir teklif gelmezse büyük bir kadro değişimi düşüncesinde değil. Sarı kırmızılılar Babel ve Ozornwafor dışında F.Bahçe’den ayrılan Şener Özbayraklı ile de anlaşmıştı.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yok artik ne grevi, tamam karsi organizasyonlar yapilir ama grev nedir, biz fenerbahcemiyizde dilenelim veya böyle sacma islerle ugrasalimBu morruklar bu sefer de önümüzü keserse liseyi basmalı, yürüyüşler hatta açlık grevleri tertip etmeliyiz!!!
Zira ben artık Galatasaray’ı Türkiye’nin Bayern’i olarak görmek istiyorum
Rotasyon için. Babel sakatlansa kim oynayacakBabeli alirsak onu nerden oynatmayi düsünüyoruzda kanat oyuncusu ariyoruz?
iyide iki tane yabanci hakini sirf bir bölge icin kulanirsan eksikleri kapatamasin, haydi babeli forvet ve kanat olarak düsünüyorlarsan anlarimda ama busefer forvet hatti sayif kalir.Rotasyon için. Babel sakatlansa kim oynayacak
Valla takımın her yerinin transfere ihtiyacı olduğu için artık fazla takılmıyorum. Bana kalsa ilk iş bekleri yollayıp sağlam 2 tane genç bek almak olurdu. Beklerle ortasahaya transfer yapılmadan istedikleri kadar hücumcu alsınlar boş bana göre de. Haklısın yaniiyide iki tane yabanci hakini sirf bir bölge icin kulanirsan eksikleri kapatamasin, haydi babeli forvet ve kanat olarak düsünüyorlarsan anlarimda ama busefer forvet hatti sayif kalir.