- 1 Mayıs 2018
- 57.525
- 48.302
- 3.873
Welbeck/Balotelli
Muriqi
Mugdat
Ali Yavuz Kol
Gayet yeterli bir forvet rotasyonu bence
Muriqi
Mugdat
Ali Yavuz Kol
Gayet yeterli bir forvet rotasyonu bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne gibi psikolojik problemler ?Erenin psikolojik problemleri olmasa kıyaslayabilirdim, yılda 20 maçı geçmesi zor bu takıntılı haliyle onun.
Biz öyleyiz;Ulan adamin Twitter sayfası su @Ever10Banega gelmis bilmiş gibi laf atiyosun. Adam kendine 10 numara diyor. Siz 8 sin diye diretiyonuz Bide Ali ecene sokturtma şimdi. Düzgün cevap yaz yazacaksan
Aynen.Biz öyleyiz;
Belhanda da geldiğinde ısrarla ben 10 değilim dedi. Döve döve 10 olduğunu kabul ettirdik. Bunda da 8 deriz, olur![]()
BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bence deİnan bana ediyorlar. İddiasina girerim fake accountlarla ara sira yazanlarda vardir. Okuyan 100%
Doğru bir mühendislik ?Ne alaka şimdi zaten 3 tane adamla anlaşmış vaziyettesin. Doğru bir mühendislik ile 1 oyuncuyu satarsın yerini doldurursun. Sen bu adamları sezon boyunca sat o süreçte yerleri dolar emin ol adamlar son gün 3 tane adam alıp kadro tamamlıyor
Hahahahahabodrum'da yaşayan bir kadın, seyahatten dönen eşinin akıllı saatindeki gece 1'den sonra artan adım sayısı ve 160'a çıkan nabız verileri sayesinde aldatıldığını tespit etti.
Acemi çapkınları akıllı saat ele verdi - Gündem Haberleri
Claudio falcao oynayacakEvt,
Nedir son gelişmeler
Baneganın yanında donk ve Selçuk mu oynayacak