Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.365
- 21.341
- 2.238
Gidebilir.
Fernandinho, Fernando , Tafarel ve Galatasaray resmi instagram hesabını takibe almış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gitti gözüyle bakıyorum ben artık.diagne profilinden galatasarayı kaldırınca konuşulacağını biliyor. yarın yine ekler
Hoca bu senede tutmak istiyorum derse sonuna kadar destek artik ne diyekBeinsport: Terim Belhanda'nın kalmasını ve Onyekuru'nun tekrar kiralanmasını istiyor.
Esasında anlaşılmayacak bir şey yok. Banega Ndiaye'nin yerine alınıyor (olursa tabii). Kritik maçların çoğunda Ndiaye yerine Donk'u tercih etti hoca. Sebebi de basit. Olur olmadık yerde top kaptırmak, pozisyonunu kaybedip rakibe malca çift dalmalar vs vs. Orada güvenebileceği, top tekniği olan birini istiyor. Şimdiye kadar mecburiyetten Donk ile çift 6'lı oynadık.Cidden Fatih Terim Belhanda yi neden bu kadar tutuyor. Yerine adam alamazlar diye mi düşünüyor acaba. Diycemde banegayi o zaman neden istiyor. Bu işte ters birşeyler var
İlgi or... başka ne olacak. Yarın tekrar koyar. Bu herifin gitmesini daha çok bekleriz. Gomis vol 2 olur. Anca son günlerde resmiyete kavuşur.