Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence rotasyon için 14 iyi oyuncu (ilk 11+1 yedek stoper+1 yedek bek+1 yedek hucumcu) yeterlidir. Anadolu takımlarından 1 milyon Euro'ya dahi olsa oyuncu almamak lazım. Bence. Anca bonservisi elinde olup 0 imza parası ve Max 500-750 k arası maaş olabilir o da belli seviyedeki oyunculara.

boş yapma yakında banlanınca aytaç ve faydalı kelimelrini yanyana getirmemeyi ögreniceksin
Banlanmak umrumda mı sence , hayatımı senin gibi forumda yaşamıyorum güzel kardeşim tek sosyal kabul gördüğüm oluşumda burası değil , boş konusacagina banla :) ayda yılda bir girer haber yazarım , çok da umrumda değilsin yani :) ne adamlar var ya

ONEPLUS A5000 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aytaç Kara büyük ihtimalle olacak , daha önce de vermiştim bu ismi , Türkiye'de bazı isimlere ulaşılabiliyor transfer istihbaratı acisindan, masrafsız bonservissiz faydalı olacak Türk oyuncular öncelikle yedek kulübesi için scout ekibi ile bir çalışma içinde Florya

Diğer isimler için Emre Kılınç düşük bir aday Yunus Akgün olduğu için , Taylan bu adaylardan birkaç isim daha var ve neden bu isimler bir ara yazarım şimdilik kalın sağlıcakla

İstatistiksel veriler ve mali şartlar yerli transferinde belirleyici

Trezeguet gündemde değil , Muric için 3 üzeri para verilmeyecek !

Öncelik onyekuru plase sağ açık feghouli nin arkasina

usta scout adnan bilgi yi tanır mısınız

Son 4-5 sayfaya goz gezdirdim. Fenerin borcuda soyle boyle . Bize ne arkadas fenerin borcundan

Banlanmak umrumda mı sence , hayatımı senin gibi forumda yaşamıyorum güzel kardeşim tek sosyal kabul gördüğüm oluşumda burası değil , boş konusacagina banla :) ayda yılda bir girer haber yazarım , çok da umrumda değilsin yani :) ne adamlar var ya

karedşm savunma mekanizman boşalmanı saglıyorsa devam et ama 30iq ile altı boş ezberlerle burda işidcilik yapma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt