Hakkı Abukan
Parçalı Üye
- 9 Mart 2012
- 4.873
- 2.375
- 1.273
Merhaba arkadaşlar.Foruma yeni üye oldum.Bugüne kadar beni yanıltmayan bir kaynağım var.Eğer isterseniz transferle ilgili bildiğim bazı şeyleri sizinle paylaşabilirim.
Seni dinliyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba arkadaşlar.Foruma yeni üye oldum.Bugüne kadar beni yanıltmayan bir kaynağım var.Eğer isterseniz transferle ilgili bildiğim bazı şeyleri sizinle paylaşabilirim.
peki oyuncudan biraz bahset bakalm heycan yarattıgına göre önemli biri olmalıyeter ki iste canım
Oha yav nasıl alıcaz bu adamı
Ben Hertha kiralayıp aldı sanıyordum, kiralanabilir o zaman.2 senedir düzenli yazılıyor.
Marko Grujic İddiası!
GSC Haber - Marko Grujic İle Görüşmelere Başlandı!
ya sıkılmadı mı bu adamın menajeriFelipe Caicedo, who could be on his way to join Turkish side Galatasaray.
LaLazioSiamoNoi
Dahada beter olsunlar hatta amatör ligine kadar düserler insallahFener zaten öldü de mali anlamda. Ama 1-2 sene daha şampiyon olamazsa kayum atanır artık bunlara.
Gerçi öyle şampiyonluklar da kurtarmıyor artık bunları. 5-6 peş peşe şampiyonluklar gelmeli ve finansal disiplin olmalı bu süreçte....
İmkansız ötesi açıkçası.
Maalesef hic ihtimal vermiyorum Grujic transferine. Keske olsa, muazzam bir adam.
2018 yılı zararlarının da 570 milyon lira olduğunu belirtelim.
2018 yılı zararlarının da 570 milyon lira olduğunu belirtelim.
Avrupa'dan uzun süre ceza alıp zengin iş adamları Kara para aktırır büyük ihtimalle bunlara.Dahada beter olsunlar hatta amatör ligine kadar düserler insallah