Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.133
- 20.032
- 3.313
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ali Koc hala agliyor

Renktaş o değil de, yazarların Jaime'i için son sezonda tasarladığı kurguyu nasıl buldun
Kitaplarda Night King tek bir kişi değil, öyle main villian yok, ama diziye öyle monte etmişler. Kitaplarda Azor Ahai efsanesi çok daha fazla bahsediliyor diziye göre. (Azor ahai teorisi, kötülüğe karşı savaşta bir kahraman doğacağını ve sevdiği kişinin kalbinden yanan bir kılıç çekeceğini söyler)
Ben hep "kingslayer" diye lanse edildiği için, Jaime'nin Night King'i öldüreceğini düşünmüştüm ve umuyordum. Çok da güzel olurdu bence Jaime'nin kahramana dönüşüm hikayesinin tamamlanması için. Alevli kılıç muhabbetini de alışılmışın dışında bir şey yaparlar, mesela Brienne'i kendi kılıcıyla bir whitewalker varillere saplar, varilden wildfire akar, kılıç öyle alevlenir jaime o kılıcı brienne'in içinden çekerken vs, o tarz bir şey kurgulamıştım kafamda. Bir de whitewalker'ların kılıcı dokunduğunu donduruyo, belki Jaime'nin altın elini donduramaz, öyle bir işe yarar o el, kader kısmet muhabbetine bağlarlar sanmıştım.
Ama dizide adam kurtardığı 1M insanı aslında çok da umursamadığını söyleyip, brienne'e çakıp geri cersei'nin kucağında öldü, 8 sezonluk dönüşüm hikayesi yine boh oldu
Lady Gaga olmasın da.gago olmadı bari guga olsun. HO
hoca kazma seviyor herhalde, taktı tetteh'e, bokunda boncuk mu var ne bu adamın özelliği. videolarda bile leş. sezonun 2. yarısında sadece 2 gol atmış
Galatasaray'ın alacağı forvet minimum 5 gol atmış olmalı. 21 değil isterse 11 yaşında olsun bu böyle1 gol atsa almazdık.
2 gol yeterli
Avai maçlarını ne sıklıkla takip ediyorsun?Yalniz bu guga'yi atl mineiroya gidince mi izlemeye baslamis bizimkiler, avaide oynarken zaten belliydi yeteneği cok ucuza kapatabilirdik. Neyse ins gelir
[Belhanda] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
guga gelsin, claudio gelmesin.Portekiz'de Aves forması giyen ve sözleşmesi sona eren Claudio Falcao ve Brezilya Serie A ekiplerinden Atletico Mineiro'da forma giyen sağ bek Guga için görüşmeler başladı. (Akşam)
Ben izlemedim avai maclarini Ponte pretayi destekliyordum, Latin tribun ekibinden bi arkadaşin favori oyuncularindandi o cok sıkı takip ediyordu guga'yi ve ona guvenim tam, yetenekli biri olduğunu hazırladığı videolardan görüyordum yalnızAvai maçlarını ne sıklıkla takip ediyorsun?
guga gelsin, claudio gelmesin.
Portekiz 14.sünden orta saha mı alınır
genç de değil, 25'i doldurmuş 26'dan gün almış neredeyse