Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D9MEzbqXsAAgQbb.jpg

D9MEzbsW4AA1-ry.jpg
.
edae77be144a48b527b5347a4721d98d.jpg

Renktaş o değil de, yazarların Jaime'i için son sezonda tasarladığı kurguyu nasıl buldun :D

Kitaplarda Night King tek bir kişi değil, öyle main villian yok, ama diziye öyle monte etmişler. Kitaplarda Azor Ahai efsanesi çok daha fazla bahsediliyor diziye göre. (Azor ahai teorisi, kötülüğe karşı savaşta bir kahraman doğacağını ve sevdiği kişinin kalbinden yanan bir kılıç çekeceğini söyler)

Ben hep "kingslayer" diye lanse edildiği için, Jaime'nin Night King'i öldüreceğini düşünmüştüm ve umuyordum. Çok da güzel olurdu bence Jaime'nin kahramana dönüşüm hikayesinin tamamlanması için. Alevli kılıç muhabbetini de alışılmışın dışında bir şey yaparlar, mesela Brienne'i kendi kılıcıyla bir whitewalker varillere saplar, varilden wildfire akar, kılıç öyle alevlenir jaime o kılıcı brienne'in içinden çekerken vs, o tarz bir şey kurgulamıştım kafamda. Bir de whitewalker'ların kılıcı dokunduğunu donduruyo, belki Jaime'nin altın elini donduramaz, öyle bir işe yarar o el, kader kısmet muhabbetine bağlarlar sanmıştım.

Ama dizide adam kurtardığı 1M insanı aslında çok da umursamadığını söyleyip, brienne'e çakıp geri cersei'nin kucağında öldü, 8 sezonluk dönüşüm hikayesi yine boh oldu :D

gayet guzel bir ending olmus, keske oyle olsaydi

Arkadaşlar bizimkiler ser veriyor sır vermiyor. Belli ki fiyat artmasın diye gizli yürütüyolar. E bu durumda zaten kime sızmamasi lazım bilgilerin yine kulüp içindeki personele. Zaten medyaya açıklayacak değiller. Bu sebeple boşuna yormayin kendinizi duyumlar çok kısıtlı olacak bu transfer döneminde. Fatih hocanın istediği ortam var şuan kulüpte o yüzden sızmaz bilgi. Banega da dış basın kaynaklı yoksa kimse bilmeyecekti. Şener filanda zaten çerezlik olduğu için açıkladılar ki çoktan anlaşılmıştı. Duyum veren arkadaşlarada kizmayin onlarında duyumları çok fazla olamaz mantıken en fazla açıklanmadan anlaşıldığı takdirde bir gün önceden bilgi gelebilir.

Diğer kulüpler hiç umrumda değil bu kafayla devam ederlerse asla başarılı olamazlar bizim için daha iyi mesnetsiz şeyler peşinde koşsunlar biz Fatih hocayla yeni şampiyonluklara odaklanalım.

Portekiz'de Aves forması giyen ve sözleşmesi sona eren Claudio Falcao ve Brezilya Serie A ekiplerinden Atletico Mineiro'da forma giyen sağ bek Guga için görüşmeler başladı. (Akşam)

Harbiden videolarda bile kötü gözüken adamı almayız umarım. Tetteh nedir abi o isimde forvet mi olur olsa olsa ortasaha olur sağ bek olur

bonservisi elinde balo,sturic,welbeck 3 lüsünden biri gelecek gibi

10 milyona yakın para trazege ve muriçe gider

Portekiz'de Aves forması giyen ve sözleşmesi sona eren Claudio Falcao ve Brezilya Serie A ekiplerinden Atletico Mineiro'da forma giyen sağ bek Guga için görüşmeler başladı. (Akşam)
guga gelsin, claudio gelmesin.
Portekiz 14.sünden orta saha mı alınır
genç de değil, 25'i doldurmuş 26'dan gün almış neredeyse

Scout Transfer:

Claudio Falcao
Orta Saha (DMC)

ef9c53fe53917648f479ce1304ea6390.jpg

Aves formasıyla bu sezon toplamda 26 maça çıkan 24yaşındaki ön libero Claudio Falcao'nun sözleşmesi sona erdi. FFP kuralları geregği bonservisi elinde olan oyunculara yönelen Galatasaray'da fırsat transferi olarak görülenClaudio Falcao transferinde önemli mesafe kaydedildi.

Marcao'nun transferi sonrası Portekiz ligini takibini sürdüren scout ekibinin dikkatini çekenClaudio'nun Galatasaray'a imza atması bekleniyor

Akşam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt