- 28 Haziran 2010
- 28.945
- 27.636
- 3.298
bu saçma olur açıkçası , bjk o paraları verebilecek bir takım değil şu an.
epureanu iyi bonservise satılabilir.
bitik ya. bir sakatlandı dönemedi işte
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu saçma olur açıkçası , bjk o paraları verebilecek bir takım değil şu an.
epureanu iyi bonservise satılabilir.
Marcao varken alamayız.Yedek stoper de yabancı sınırından dolayı Türk olmak zorunda..ben görmek isterim , ama 3m eurodan fazla vermezdim bonservisine
Deplasmanda 1-0 1-0 kazanırlar. Gerek yok ki iyi oyuna. Bu sene Fenerbahçe şampiyon olsun diye herşeylerini verecek TFF + MHK.İç saha maçlarında etkili olurlar ama deplasmanda kolay maç kazanamazlar..
Banega gelirse ilk defa basına yansıyıp aldığımız oyunculardan birisi olacak sanırım. Hedef şaşırtma olmadan alınacak gibi gözüküyor.
Cok iyi hamle fakat bu transferden olumlu bir geri donus almak icin bu adamın sağını solunu iyi doldurmamız lazım. Alıcısı varsa fernando ile de yollar ayrılmalı. Orta saha kurgusu tamamen yeniden ve bu adamı taşıyacak şekilde kurgulanmalı.banega dış basına göre geldi gibi. gerçekten çok iyi hamle ya.
Kadro ve teknik direktörün iyi olursa diğerleri önemli değil.Fatih hocaya geçen senelerde ceza verdiler ama yine şampiyon olduk.Kolay olmayacak ama yine de şampiyon olacaz..Deplasmanda 1-0 1-0 kazanırlar. Gerek yok ki iyi oyuna. Bu sene Fenerbahçe şampiyon olsun diye herşeylerini verecek TFF + MHK.
Nihat Özdemir tüm kurullar yeniden atanacak demiş. VAR sistemi bu yıl daha güzel olacak diye de eklemiş.
Ben güvenmiyorum bu herife, bu yılki şampiyonluk hepsinden daha zor ve önemli![]()
Cok iyi hamle fakat bu transferden olumlu bir geri donus almak icin bu adamın sağını solunu iyi doldurmamız lazım. Alıcısı varsa fernando ile de yollar ayrılmalı. Orta saha kurgusu tamamen yeniden ve bu adamı taşıyacak şekilde kurgulanmalı.
Çok teknik bir adam aldık. Çok nokta bir transfer oldu. Ama belhandayla falan beraber oynayamaz çöker orta saha. Tempolu dinamik ve agresif 2 adam lazım. Mumkunse box.

Babel set oyununda katkı verir eyvallah ama geçen sene geçiş oyununun tamamını Onyekuru üzerinden oynadık ve hızından faydalandık.Yaşlanacağız gibi görünüyor ama banega ve babelin katılımıyla çok klas bir takım olacağımız aşikar... Bu takım ritm bulursa ayağından top almak bile çok zor olur..