Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İç saha maçlarında etkili olurlar ama deplasmanda kolay maç kazanamazlar..
Deplasmanda 1-0 1-0 kazanırlar. Gerek yok ki iyi oyuna. Bu sene Fenerbahçe şampiyon olsun diye herşeylerini verecek TFF + MHK.
Nihat Özdemir tüm kurullar yeniden atanacak demiş. VAR sistemi bu yıl daha güzel olacak diye de eklemiş.
Ben güvenmiyorum bu herife, bu yılki şampiyonluk hepsinden daha zor ve önemli :)

Bu sene Yunus Akgün için çok kritik. Patlama yapabilir, sözleşmeside uzatıldı sanırım. Kesinlikle satılmamalı. Deli olmayın arkadaşlar. Yabancı sınırlaması kapıda bekliyor, sözleşmeleri birer birer uzatıp takıma monte edeceğiz, etmemiz lazım.

Kaldı ki Fatih hocamda bu şekilde düşünüyordur. Illa vardır planı. Hoca kurt adamdır, adamın aklını alır aklını.

Bu adam 3 yabancı oyuncuyla Avrupa finalini kazanmış, bizim için sıkıntı yok. Siz çıkabilecek misiniz işin içinden?

Hodri meydan!

banega dış basına göre geldi gibi. gerçekten çok iyi hamle ya.
Cok iyi hamle fakat bu transferden olumlu bir geri donus almak icin bu adamın sağını solunu iyi doldurmamız lazım. Alıcısı varsa fernando ile de yollar ayrılmalı. Orta saha kurgusu tamamen yeniden ve bu adamı taşıyacak şekilde kurgulanmalı.

Çok teknik bir adam aldık. Çok nokta bir transfer oldu. Ama belhandayla falan beraber oynayamaz çöker orta saha. Tempolu dinamik ve agresif 2 adam lazım. Mumkunse box.

Deplasmanda 1-0 1-0 kazanırlar. Gerek yok ki iyi oyuna. Bu sene Fenerbahçe şampiyon olsun diye herşeylerini verecek TFF + MHK.
Nihat Özdemir tüm kurullar yeniden atanacak demiş. VAR sistemi bu yıl daha güzel olacak diye de eklemiş.
Ben güvenmiyorum bu herife, bu yılki şampiyonluk hepsinden daha zor ve önemli :)
Kadro ve teknik direktörün iyi olursa diğerleri önemli değil.Fatih hocaya geçen senelerde ceza verdiler ama yine şampiyon olduk.Kolay olmayacak ama yine de şampiyon olacaz..

Cok iyi hamle fakat bu transferden olumlu bir geri donus almak icin bu adamın sağını solunu iyi doldurmamız lazım. Alıcısı varsa fernando ile de yollar ayrılmalı. Orta saha kurgusu tamamen yeniden ve bu adamı taşıyacak şekilde kurgulanmalı.

Çok teknik bir adam aldık. Çok nokta bir transfer oldu. Ama belhandayla falan beraber oynayamaz çöker orta saha. Tempolu dinamik ve agresif 2 adam lazım. Mumkunse box.

Kesinlikle. ama bu konuştuklarımızı hoca da bildiği için içim rahat. bence o transfer bile bitmiştir satışlar bekleniyordur

Bugun kap bildirimi gelmezse ben

c15f806e92b147c9438ee4ac3a8560d4.jpg

48974

Bundan sonraki en iyi parçalı bu yılki forma.

Yaşlanacağız gibi görünüyor ama banega ve babelin katılımıyla çok klas bir takım olacağımız aşikar... Bu takım ritm bulursa ayağından top almak bile çok zor olur..

Yaşlanacağız gibi görünüyor ama banega ve babelin katılımıyla çok klas bir takım olacağımız aşikar... Bu takım ritm bulursa ayağından top almak bile çok zor olur..
Babel set oyununda katkı verir eyvallah ama geçen sene geçiş oyununun tamamını Onyekuru üzerinden oynadık ve hızından faydalandık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt