Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda & Ndiaye Out
Banega & Savanier In
giphy.webp
Oyunculara mi yürüyoruz yoksa hanim kizimiza mi?

Bu adam iş yapar buralarda. Adam ile diziyor. Kapalı savunmayıda açar. Bizim kanatlara çok gol attırır

Luyindama harici defans hattının bütün hepsi baba adayıymış (Muslera'da dahil) , Bu sene kornerden duran toplardan falan gol yemeyiz iyice dayanır bizimkiler

Keske Mangala VFBde sözlesmesini uzatmasaydi. Adam tam süper Box to Box olabilecek oyuncu. Fatih Terim onu iyi parlatirdi ve 1-2 sene SL oynasa degeri +25 milyon olurdu.

Welbeck'i kaç transfer dönemidir hepimiz istiyoruz.
Fakat adamın sakatlık geçmişi ortada. O yüzden bu herife güvenip de birincil forvet olarak yola çıkılmaz.
Ancak Kostas gidecekse, Diagne'nin de ayrılacağını hesaba katarak en az 20 gol atar diye güvenebileceğimiz sağlam bir birincil forvet ile birlikte Welbeck'i ikincil forvet olarak alırsak bence çok mantıklı bir iş yapmış olurduk.
Herif eğer sakatlık yaşamaz ise, bu ligin bugu olur. Muazzam bir sprinter ve hayvan gibi güçlü. Bitiriciliği iyi değil, fakat sahip olduğu özelliklerle rakip defansı patates edebilecek bir oyuncu.
BJK Gomez'i aldığında bazıları kronik sakat vs diye dalga geçmişti fakat adamın gelip yaptıkları ortada.
O zaman Gomez için yaptığım yorum neyse, bugün Welbeck için de odur:
'' Sakatlık yaşamaz ise, kral olur ''
Bu herif daha 28 yaşında. Eğer olur da bizde kendini bulursa, muazzam bir para kazanabiliriz.

Sn.Modlar,66yozgatli sallamis size yine antuda,bes yildir bulamadilar,birkac transfer olsun dagitirim oralari diye demekki her transfere sallayan mesaj sayisi yuksek birilerine dikkat etmek lazim. @keramettintanriverdi @musapaydinli @emrahyildirim

Welbeck'in gelmesini çok isterim.

Modern hızlı ve dinamik bir Santrafor.
Bıktım ağır ve yavaş pivot ST'lerden.

Son Dakika:

London Heathrow Havalimanı

Welbeeeckkkkkkkkkkk
H.O.
320d297806b0f04fbab9b1f8b8d462ce.jpg

Şaka şaka, resim eski :D

Ateş olmayan yerden duman tütmez. İlk ben arfa haberi 4 gün önce Habertürk yapmış. Anladığım kadarıyla stepne'de bekleyiyoruz. Öncelik başka oyuncu. O oyuncu olmazsa Ben Arfa ....

Ben Arfa'yı Belhanda yerine koyalım da cl maçlarında şamaroğlanı olalım iyice

________Banega________Bennacer
Feghouli_______Ben Arfa________Henry

Bu orta saha ne keyif verir be...

Dinamizm ve Tekniğin Buluşması.

Yine hocamın bağlantılarını kullanarak yurt dışından oyuncu çözeceğiz gibi geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt