Fatih Dursun
Aslan Üye
- 2 Ocak 2012
- 8.245
- 5.955
- 1.483
İşte Bennacer'a gerekli önemi veren bir duayen.________Banega________Bennacer
Feghouli_______Ben Arfa________Henry
Bu orta saha ne keyif verir be...
Dinamizm ve Tekniğin Buluşması.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşte Bennacer'a gerekli önemi veren bir duayen.________Banega________Bennacer
Feghouli_______Ben Arfa________Henry
Bu orta saha ne keyif verir be...
Dinamizm ve Tekniğin Buluşması.
Kardes sizofrenmisinSon Dakika:
London Heathrow Havalimanı
Welbeeeckkkkkkkkkkk
H.O.![]()
Şaka şaka, resim eski
Spoiler'ı görmeme rağmen cevap vereyim. Burası Atatürk Havalimanı'nın Yurt dışı bagaj alım bölgesi olan Carosel'dir. İnanıp gaza gelecek arkadaşlar için belirtme ihtiyacı hissettim.Son Dakika:
London Heathrow Havalimanı
Welbeeeckkkkkkkkkkk
H.O.![]()
Şaka şaka, resim eski
Hocam çok iyisin ... Bir Oyun oynayalımSpoiler'ı görmeme rağmen cevap vereyim. Burası Atatürk Havalimanı'nın Yurt dışı bagaj alım bölgesi olan Carosel'dir. İnanıp gaza gelecek arkadaşlar için belirtme ihtiyacı hissettim.
Akbaba 1 sene yok maalesef--------------------------------Muslera-------------------------
-------------------------------(Transfer)------------------------
Mariano-----------Luyindama---------- Marcao----------------Nagatomo
Şener---------------Gökay--------------(Transfer)---------------Linnes/E.Taşdemir
Feghouli-----------------Fernando--------------Banega-----------------Babel
Jimmy/Yunus--------------Selçuk-----------------Donk------------------Onyekuru
---------------------------------Belhanda---------------------------
-------------------------------Emre Akbaba?------------------------
---------------------------------Transfer------------------------------
------------------------------- Mitroglou-----------------------------
Hava alanları değerlendirme yapılırken 3 ana unsur üzerinden değerlendirilir. Birincisi kullanışlı olması, ikincisi yolcu sirkülasyonunun akıcı olması ve üçüncüsü de temizliktir. Bu iki resimden değerlendirme yapmak güç. Bir kaç büyük HUB merkezini gezdim. Şu anda Singapur bu konuda liderdir.Hocam çok iyisin ... Bir Oyun oynayalım
Bu havalimanlar (A ve B) hangisi ?
( A )
![]()
____
(B)
![]()
Bilemedin hocamHava alanları değerlendirme yapılırken 3 ana unsur üzerinden değerlendirilir. Birincisi kullanışlı olması, ikincisi yolcu sirkülasyonunun akıcı olması ve üçüncüsü de temizliktir. Bu iki resimden değerlendirme yapmak güç. Bir kaç büyük HUB merkezini gezdim. Şu anda Singapur bu konuda liderdir.