- 15 Haziran 2019
- 2.219
- 1.627
- 648
Yalan haber yapacaklarını sanmıyorum.Kaynakları çok sağlam.Hayırlı Olsun diyebiliriz mi ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yalan haber yapacaklarını sanmıyorum.Kaynakları çok sağlam.Hayırlı Olsun diyebiliriz mi ?
Luş fena
Bunu gören türk yorumcuSon 10 yılda alt yapısında yetiştirdiği oyuncuları direk yurtdışına satan kulüplerin gelirleri:
Galatasaray - 26 milyon Euro
Altınordu - 8 milyon Euro
Beşiktaş - 6 milyon Euro
Başakşehir - 1.5 milyon Euro
Bursaspor - 1.2 milyon Euro
Bence gelmez19:03 Babel ve 19:07 Şener kapları gelebilir mi![]()
19:03 Babel ve 19:07 Şener kapları gelebilir mi![]()
Gudelj icin teklif etmisiz, fernandoyu satip onu alirsak iyi olur.
şaka yaptım de üstad. Banegayi kim ortaya atti bilmiyorum ama kulliyen yalan, bosa heves etmeyelim lutfen
arda gelirse gassarayı bırakıyorum
Vay Özgür hocam vs Medya.Beyler 4 oyuncuyla kesin anlasma yapildi. Dedigim gibi sartlari da cok guzel. Bu aksam kaynagimla gorusup isimleri de yazacagim izniyle. Banegayi kim ortaya atti bilmiyorum ama kulliyen yalan, bosa heves etmeyelim lutfen
Ben de beğeniyorum ama hoca pek tutmuyor gibi.Ben bu Ali Yavuz'u da beğeniyorum heis, fizik ve yetenek olarak baya hazır gibi. Kiralama işini yapsak artık bu gençlere alt kademelerde sürünmeseler
Beyler 4 oyuncuyla kesin anlasma yapildi. Dedigim gibi sartlari da cok guzel. Bu aksam kaynagimla gorusup isimleri de yazacagim izniyle. Banegayi kim ortaya atti bilmiyorum ama kulliyen yalan, bosa heves etmeyelim lutfen