Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Babel

- yaşlı
- hızlı / dinamik değil
- fazla para istiyor
- Fazla paraya satamazsın

H.o.

Onyekuru kiralanırsa ki çıkan haberlere göre istiyoruz, Babel nerede oynayacak. Feg kesilemeyeceğine göre ya çift forvete döneceğiz ya da Babel direkt forvet olarak düşünülüyor?

2.5 milyonluk yedek olmamalı her ne kadar hücumdaki her bölgeyi yedeklese de.

Babel 1 yillik sozlesme icin 2.5m yillik ucreti ve 2.5m imza parasi, toplam 1 yillik maliyeti 5m

Onyekuru'nun yillik ucreti 1.2m ve 800 bin euro Everton'a kiralama ucreti, toplam 1 yillik maliyeti 2m

Yani Babel'in maliyeti Onyekuru'nun 2 katindan daha fazla

Babel iyi oyuncu ama Bruma, Rodrigues, Onyekuru gibi afrikali genc ve hizli oyunculara yonelmeye devam etmeliyiz. Bruma ve Rodrigues transferlerinde aldigimiz paranin ustune sattik. Bizim tecrubeli oyunculara ihtiyacimiz yok, tempolu, genc ve ileride kar ederek satabilecegimiz scout transferlerine ihtiyacimiz var.
Hoca babel gelsede bruma onyekuru tarzi birini aldiracaktir

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Banega benim yakın arkadaşım Galatasaray ile anlaşmışsın dedim Galatasaray kim diyor
7835.webp

İmza parası + 2.5 milyon euro 32 yaşındaki Babel için aşırı fazla.

Bu parayı Avrupa da hiç bir takımda kazanamaz.

Ben Bruma ve Onyekuru tarzı the Flash hızında Adamlar istiyorum kanatlara.

Bakın CL Takımlara...hepsinde hızlı adamlar var Kanat da.

Babel Besiktastan sözlesmesini uzatmayi istediginde 3 senelik +3 milyon maas istemisti. PL de varlik gösterdi ve bir oyuncuya kisa sözlesmesi imzalatiyorsan, biraz fazla maas vermelisin.

1+1 sözleşme imzalandıysa eğer 2.5 maaş 2.5 imza parasıyla opsiyon kullanılırsa yıllık 3.75 kullanılmazsa 5 m euroya geliyor saçmalık bence

Banega gerçekten bittiyse ki bana göre buradan geri dönüşü olmaz, gerçekten muazzam bir orta saha oyuncusu aldık. Yıllardır merkez orta saha pozisyonunda çektiğimiz tüm problemleri ortadan kaldırabilecek bir adam Banega

Hele ki Ndiaye-Selçuk'dan filan sonra 8 numaranın ne olduğunu ne iş yaptığını yeniden hatırlatacak bize reis ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt