Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye ...genclesti mı BJK dan gittikten sonra ?Babel bjkden yıllık 2.1 m euro alıyordu.Eğer imza parası yüksek değilse 2.5 m euro uygun bonservisi olmadığı için.
Resmen MORT oldum sahsini kutlarimTakımda tek şut çekebilen isim olduğu için belki top önüme düşer de çakarım diye.
Hoca babel gelsede bruma onyekuru tarzi birini aldiracaktirBabel 1 yillik sozlesme icin 2.5m yillik ucreti ve 2.5m imza parasi, toplam 1 yillik maliyeti 5m
Onyekuru'nun yillik ucreti 1.2m ve 800 bin euro Everton'a kiralama ucreti, toplam 1 yillik maliyeti 2m
Yani Babel'in maliyeti Onyekuru'nun 2 katindan daha fazla
Babel iyi oyuncu ama Bruma, Rodrigues, Onyekuru gibi afrikali genc ve hizli oyunculara yonelmeye devam etmeliyiz. Bruma ve Rodrigues transferlerinde aldigimiz paranin ustune sattik. Bizim tecrubeli oyunculara ihtiyacimiz yok, tempolu, genc ve ileride kar ederek satabilecegimiz scout transferlerine ihtiyacimiz var.
Yuhh buna Can Buyuk bile laf edemezBabel 1+1 yıllık 2,5 m (bip)
Hayır piyasa yükseldi bonservisi yok bi de.İmza parası 2.5 m euro ise çok fazla.1 m eurodan fazla imza parası verilmemeli.Niye ...genclesti mı BJK dan gittikten sonra ?
Banega benim yakın arkadaşım Galatasaray ile anlaşmışsın dedim Galatasaray kim diyor
Kendi kendine mi konusuyorsunKargalar forumunuza gidin. Burak Yılmaz ile oynayın. Hadi bakem..
dangister kendisi. isini yapmisbabel kulubu soymus