- 1 Temmuz 2010
- 19.924
- 6.632
- 1.663
Eski takim arkadasini takip etmesi kadar dogal bir sey olamaz.
Bende onu diyorum zaten Meloyu da Inter'den tanıdığı için takip etmiştir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eski takim arkadasini takip etmesi kadar dogal bir sey olamaz.
Sevilla bu oyuncuyu 2 sene önce 7M€'ya aldi. Bizim ödeyecegimiz bonservis 4M€'yu gecmez. Ancak Banega'nin menajerlik sirketi daha önce Türkiye'ye oyuncu getirmemis. Hangi türk menajere yetki verdilerse, onu bir ögrenmek lazim.Banega buyuk yetenek fakat 7 milyon bonservis + imza parasi + yillik 4 milyon euro gibi paralara yaziktir . Geri donusu olmayacak bir para futbol olarak katkisi buyuk olsa da kesinlikle bu tarz transferler yapmamaliyiz . Gelse zevkle izlenir fakat isin ekonomik yonu korkunc.
Transfersizlikten çıldırdım.
![]()
...Banega buyuk yetenek fakat 7 milyon bonservis + imza parasi + yillik 4 milyon euro gibi paralara yaziktir . Geri donusu olmayacak bir para futbol olarak katkisi buyuk olsa da kesinlikle bu tarz transferler yapmamaliyiz . Gelse zevkle izlenir fakat isin ekonomik yonu korkunc.
keşke öyle olsa.2 hafta sonra kamp başlıyor aynı hatayı yapmazlar heralde. En azından transferlerin büyük bölümünün yetişmesi lazım
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu sezon öncekilerden farklı. Fatih hoca ve yönetimin açıklamaları da gösteriyor ki, bu sezon kampa kadar takımın omurgası tamamlanmış olacak. Kamp donemidönemi ve sonrasında ise fırsat ve genç transferler yapılabilir.2 hafta sonra kamp başlıyor aynı hatayı yapmazlar heralde. En azından transferlerin büyük bölümünün yetişmesi lazım
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Banega 2.sezonun sonunda yine hurdaya cikar Fernando ve Mariano gibi. O bonservise bu kadar kaliteli oyuncuyu alamazsin ama günü kurtarmaya yönelik transferdir.Dış basın kaynakları şu civarda olacak diyor Banega transferine ;
4 milyon bonservis
3 milyon maaş
Böyle olursa yine fena değil yine de keşke genç bir futbolcu alsaydık diyorum yaşlı dedeler diyarı olduk takımda stoperler hariç genç yok neredeyse
Gecmemeli . Sayet 4 ise bonservis geri donusu olmasa da daha odenebilir bir para . Fakat yillik 4 milyon euro ve imza parasi olayi da bence asiri fazla zaten Belhanda Feghouli Muslera gibi oyuncularimiz asiri yuksek aliyor . Maaş butcemizi dusurmeliyiz.Sevilla bu oyuncuyu 2 sene önce 7M€'ya aldi. Bizim ödeyecegimiz bonservis 4M€'yu gecmez.
Sevilla bu oyuncuyu 2 sene önce 7M€'ya aldi. Bizim ödeyecegimiz bonservis 4M€'yu gecmez. Ancak Banega'nin menajerlik sirketi daha önce Türkiye'ye oyuncu getirmemis. Hangi türk menajere yetki verdilerse, onu bir ögrenmek lazim.
Ne diyorsun ?Arkadaş senin Ahmet renkdaș.
Banega 2.sezonun sonunda yine hurdaya cikar Fernando ve Mariano gibi. O bonservise bu kadar kaliteli oyuncuyu alamazsin ama günü kurtarmaya yönelik transferdir.
Küçük bir espri, ki zaten bir başka Onur ile karıştırdım pardon.Ne diyorsun ?
Peki oyleyse esprili mesajini silersen sorun yok dostumKüçük bir espri, ki zaten bir başka Onur ile karıştırdım pardon.
Banega'nın maliyeti bu kadar yüksek değil bonservis ve ücret olarak. Ayrıca CL de başarı isteniyorsa, bu tarz oyuncular almadan gruptan bile çıkamayız.Banega buyuk yetenek fakat 7 milyon bonservis + imza parasi + yillik 4 milyon euro gibi paralara yaziktir . Geri donusu olmayacak bir para futbol olarak katkisi buyuk olsa da kesinlikle bu tarz transferler yapmamaliyiz . Gelse zevkle izlenir fakat isin ekonomik yonu korkunc.
Gayet tabii.Peki oyleyse esprili mesajini silersen sorun yok dostum![]()
Avrupa'dan hazir geliyorlar ve ilk sene estiriyorlar. Sonra sakatlik yasamasa bile düsüs yasiyor ama yetenekleri ile 2.sezonu da bir sekilde götürüyorlar. Sonra pert. Adamlar 30 yasindan sonra geliyor, gayet dogal düsüs yasamasi. Biz bu adamlari alsak bile anca 2-3M bonservis ediyorlar o halleriyle. Ücretleri yüksek olunca anca cerez fiyatina giderse gider.İlginç bir şekilde ilk sezon performans yapan adamlar 2.sezonlarında düşüşe geçiyor
Umarım Marcao-Luyindama ikilisi saçmalamaz bari onlarda olmasın :/