Mehmet Tastemir
10 Numara!
- 12 Ağustos 2009
- 19.339
- 5.333
- 2.308
Kaynak?Net olarak bildiğim bir hususu bir kez daha açıklıyorum. Danny WELBECK ile hiç bir ilgimiz yoktur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaynak?Net olarak bildiğim bir hususu bir kez daha açıklıyorum. Danny WELBECK ile hiç bir ilgimiz yoktur.
Kaynak ismi verirsem bir daha bilgi alamayabilirim. O yüzden siz ilgimiz olmadığını bilin.Kaynak?
Kendi ellerimle sahsimi engellemene musaade edemem
Acayip yetenekli bir herife benziyor, ceza sahası içine orta kesmiyor zehir atıyor resmen. Böyle transferlerin hastasıyım tutarsa FFP kriterleri ile boğuşurken önümüzdeki yıllarda satabileceğimiz Marcao&Luyindama gibi bir de sağ bekimiz olurİsmi geçenlerden Guga tam Scout önerisi duruyor.
İnşallah doğrudur ben onlara güveniyorum. En az Telles kadar çıkar. Daha 20 yaşında.
Telles bizdeyken denilenleri hatırlıyorum da neyseİsmi geçenlerden Guga tam Scout önerisi duruyor.
İnşallah doğrudur ben onlara güveniyorum. En az Telles kadar çıkar. Daha 20 yaşında.
KralArda ne zaman aciklanir renkdas?Kaynak ismi verirsem bir daha bilgi alamayabilirim. O yüzden siz ilgimiz olmadığını bilin.
Acayip yetenekli bir herife benziyor, ceza sahası içine orta kesmiyor zehir atıyor resmen. Böyle transferlerin hastasıyım tutarsa FFP kriterleri ile boğuşurken önümüzdeki yıllarda satabileceğimiz Marcao&Luyindama gibi bir de sağ bekimiz olur
Sen banega ayarinda marcao yasinda adami turkiyeye kesin getiremezsin fegoulihide 4.5 milyona geldi satarmisin 10 verseler banega 35 yasina gelae verdigin bonservisi her sekil cikarirsin burak yilmaz 34 yasinda oynuyorsa fernando 31 banega 30 bunlar yasli degiller halen burak yilmaza yurtdisinda teklif var banega ya 6 7 verilir 3 sene sonra en az aldigina hatta fazlasina satarsin sen 34 yasindaki kolarova 3 sene kontrat verirsen ozaman geri donusu yokturBu bir kiyaslama degil Tarik 2 aldi diye Muslera'ya 15 v
Oncelikle Tarik ile kiyaslama yapacaksak o zaman Muslera'ya Feghouli'ye 10-15 milyon euro verelim senelik oldu olacak . Sonucta Tarik gibi hic oynamayan birine 2 verdik iyi olanlara 10 versek azdir diye kendimizi avuturuz . Boyle bir kiyaslama olamaz Luyindama ile Marcao ile yapin kiyaslamayi o zaman . Bizim bulmamiz gereken bizi kurtaracak oyuncu tarzlari bunlardir elbet yuksek profilli oyuncu da olur fakat zaten takimda Feg Muslera Belhanda gibi cok yuksek maasli oyuncular var bunlara yenilerini eklemek ekonomik acidan basarisizlik durumunda bizi cokuse surukler . Bununla beraber Epl La liga vs takimlari icin 7 az olabilir fakat bizim icin oldukca buyuk bir meblag.
SON DAKİKA | Eric Abidal, beIN SPORTS France’da Ever Banega’nın Galatasaray’a transfer olduğunu söyledi. (
@InformSevillaFC
)
BANEGAAAAAAAAA
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Fox Sports muhabiri paylasti. Haber gercek.Öyle bir haber yok fox sports ta
Bana bulaşmayı bırak o zaman